Question Imate težave s kristalizacijo a-pvp

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Pozdravljeni, iskreno sem vam hvaležen, če mi lahko pomagate in podate nekaj koristnih predlogov. Pred kratkim sem sledil sintezi po korakih. Toda po dodajanju kisline v zmes se ne pojavi noben kristal. Mešanica se je razdelila na dve plasti. Zgornja plast je kot nekakšno olje, ki se ne raztopi v vodi. Spodnja plast se lahko raztopi v vodi in je psihoaktivna. V čem je težava? Kaj je narobe? Prosim, pomagajte mi in vam bom hvaležen.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali je v zmesi topilo? Imel sem veliko (majhnih) vprašanj, kot je to, preden sem vse uredil!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Težavo sem rešil. Prvič, če na dnu čaše dobite nekaj težkega olja, ga ne zavrzite. Olje ločite, nato vanj dodajte nekaj vode, pri čemer pazite, da dodate preveč kisline. Ko olje, ki se ne more raztopiti v vodi, zavržete, dodajte še NaOH in petrolejski eter. Vidite, da je petroleter postal rdeč. Nato ga ekstrahirajte in ločite stopnjo petroleterja. Ne dodajte preveč kisline, sicer boste spet dobili težko olje. Na koncu vanjo dodajte mešanico petroletra. V čaši se pojavi kristal.