DA, DA ... ta test opravim vsakič, ko jo nosim, prestara ne more biti razlog, filter je bil uporabljen trikrat ... je nov, vendar vonjave kdaj prehajajo skozi, z vsemi maskami, ki sem jih uporabil, polovične ali popolne maske....
kar zadeva prileganje na obraz, je test v redu, imam pa malo brade... danes sem se poskušal precej porezati in še vedno je enako....
o vsem tem, včeraj sem poskusil "novo" amalgamiranje, samo namesto da bi uporabil rezane kvadrate, sem naredil to, kar počne veliko ljudi in se zdi, da deluje za vse, dal kvadrate v kuhinjski robot ali mlinček za kavo... sem kdaj mislil, da bi ta metoda izpostavila veliko napol zmletega AL , in bi lahko bila neprimerna zaradi veliko hitrejše reakcije in izgube učinkovitosti in seveda končnega donosa, ampak.ker veliko ljudi to počne, sem poskusil,,,, OMG ...ta stvar je naredila ubijalsko reakcijo... v približno 10 minutah je zažgala AL (debelo, 30 mikronov)... poskusil sem dati na ledeno kopel ... vendar nič.... vsaj nisem zapravil svojega MDP2P ali METHYLAMINE... ustvaril je tono H2 plina.... vendar me skrbi zaradi kontaminacije mesta z živim srebrom in AL.... Vprašanje: ali naj me skrbi? ali je povsod samo H2 plin in to je to? AL folija je končala kot zažgan papir....
Po mojem mnenju se je amalgamacija začela v... 2-3 minute v verižni reakciji, ki je ni mogoče obvladati, kot če bi uporabili AL prah..... ill back to my squares haha
@G.Patton tudi vaše mnenje bo zelo cenjeno (če ste me razumeli hahaha)