Question Ponarejene spojine - kako jih prepoznati?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ko sem bil star 16 let, mi je v roke prišla knjiga, ki je bila v moji domovini prepovedana - Anarhistična kuharska knjiga.
V tej neverjetni knjigi sem se naučil veliko stvari, med drugim tudi, kako pripraviti bananadino.

S sošolci smo delali to sranje in bili popolnoma zgroženi, ker afriške banane, ki smo jih uporabili, niso imele psihoaktivnih lastnosti, ali pa ker smo bili tako slabi kemiki, da nismo znali upoštevati niti najosnovnejših navodil.

Zelo dobro pa nam je šlo z LSA s semeni jutranje slave :)

. Bila sem stara DANES, ko sem izvedela, da je bananadin lažna spojina iz Berkleyja, ki so jo nevede delili v Anarhistični kuharski knjigi.

Če ne moremo zaupati tej bibliji, čemu potem lahko zaupamo?

Torej, če pogledamo ogromno število spojin, ki krožijo tam zunaj, kako naj povemo, po katerih je vredno poseči in po katerih ne?

Mislim, samo poglejte, kakšno bogastvo sranja je naokoli, kako naj nestrokovnjak (ali celo strokovnjak) ve, kaj je resnično in kaj ne?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Bananadine nikakor ni ponaredek lol :D

Spomnim se, da sem v mladosti s prijatelji tudi poskušal narediti to sranje in bili smo tako razočarani, ko smo kadili sranje, ki smo ga ustvarili hahaha
Zdaj, ko sem starejši, sem googlal Bananadine in piše ''izmišljena psihoaktivna snov''... tudi jaz sem bil danes star človek :D

TheShocker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Torej počakajte, vse tiste čase, ko smo poskušali kaditi bananine olupke, smo zapravljali čas????