Question Neuspešna sinteza 2b4mp

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
To je moja četrta sinteza 2b4mp iz 4 metilpropiofenona

Toda tokrat nisem dobil nobene vrste 2b4mp, namesto tega sem dobil tole lepilo v kozarcu

Xpoba1rIzd

V bučko sem dal 150 ml 4 metilpropiofenona, nato sem dodal 120 ml Hbr in nato počasi dodajal 50 % peroksid, dokler ni prenehal spreminjati barve, nato sem v bučko dodal vodo, vendar tokrat ni kristaliziral 2b4mp? Zakaj je tako? Kaj sem naredil narobe, ko sem zadnji trikrat poskusil isto stvar in se je kristaliziral? Kaj lahko storim zdaj? Ali je ta snov zdaj neuporabna? Naj jo zavržem ali lahko s tem še vedno naredim 2b4mp?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Podrobno napišite, kako ste ga sintetizirali. Kar ste dobili, pustite na hladnem mestu pod pokrovom. Napišite reagente in količino reagentov, ki ste jih uporabili.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Dobro, zato bom podrobneje opisal

imam peroksid 50 %, zato ga pri prvi sintezi z vodo znižam na 36 %.
Ko pa sem opravil drugo in tretjo sintezo, sem pozabil, da je treba vodo zmanjšati na 36 %, in dobil sem boljše rezultate, ne vem, kako s peroksidom 50 %.

zato sem četrtič spet uporabil 50-odstotni peroksid, vendar se tokrat ni kristaliziral.

Temu sem sledil ->

V bučko sem dodal 150 ml metilpropiofenona, nato sem dodal 120 ml Hbr 48 %.
in mešala 10 minut

Nato sem vzel 55 ml peroksida 50 % in ga dodal v lij in ga počasi dodajal po kapljicah, bil je bel, ko sem dodal peroksid, je postal rdeče oranžen, nato je spet postal bel, dodajal sem, dokler ni nehal spreminjati barve, uporabil sem približno 30-35 ml peroksida in temperatura je bila med 40-50, večinoma pod 45 ( še nekaj, moj termometer se ne dotika tekočih stvari, ostane 2-3 centimetre nad raztopino, to vam povem)

Po dodajanju peroksida sem mešala še 10 minut, nato sem dodala 370 ml vode (normalna, okej, okej, hladna voda, ne tako ohlajena) po tej fazi se vedno kristalizira v nekakšno belo lepilo, tokrat pa ne, nekaj v lepilu je v tekočini, vendar je oranžne barve, zato sem pustila mešanico ob strani, minilo je več kot 24 ur.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Torej zdaj ne vem, ali naj dodam več peroksida? Ali pa je nekdo rekel, da je treba prilagoditi raven ph (ne vem, kako naj to storim)? In nekdo mi je tudi rekel, da kristallizan ni potreben, da lahko sintetiziram tudi s tekočino, vendar spet ne vem, kako naj to storim, bilo bi super, če bi mi lahko pomagali.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ko bom začel zaslužiti nekaj denarja, bom prispeval nekaj donacij kot zahvalo za vzdrževanje tega foruma

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Po peroksidu ni treba dodajati vode. Zdaj pustite na mešalniku, kar ste naredili. Morda izmerite pH, kot je zapisano zgoraj, da bi rešili, ali je treba dodati še en HBr

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Dodal sem vodo, ker je omenjena v tej sintezi, in je delovalo zadnji 2-krat, kot po dodajanju vode se je kristaliziralo v 10 minutah

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Če reakcija ni potekala, z vodo zmanjšajte koncentracijo. Poskusiti morate dlje časa mešati, lahko dodate segrevanje do 30*C.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kako lahko zmanjšam količino vode iz raztopine, ker je v njej že pomešana, v raztopini je plasti tho, vendar nisem prepričan, katero naj odstranim in kako, in če dodam segrevanje, ali ne bo zažgalo 2b4mp? Ker sem slišal, da se učinek 2b4mp poveča pri segrevanju.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Moram odstraniti vso zgornjo plast ? V njej pustite oranžno lepljivo snov

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Hvala, človek,bAle sem že dodal peroksid, ali naj odstranim vodo in nato dodam še peroksid? In mešalnik?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Torej naj zdaj samo vklopim mešalnik in ga pustim pri miru? Kako dolgo? In kakšno raven ph potrebujem? Koliko hbr naj dodam ? Ali naj vključim tudi mešalo z vodo, ker je že v njem, ali naj poskušam vodo filtrirati? Opravičujem se za preveč vprašanj, gospod, pri vsem tem sem novinec.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
Najprej, ali ste prepričani, da ste uporabili 4'-metilpropiofenon?
Na voljo je jasen videonavodilo. Samo ponovite korak za korakom.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Da, to je bil 4 metilpropiofenon, z isto kemikalijo sem trikrat naredil 2b4mp, ne vem, kaj sem tokrat naredil narobe

Uporabil sem to metodo

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-za-mefedron-dva-različna-načina.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kako dolgo moram mešati po dodajanju peroksida? In ali je snov, ki sem jo zdaj dobil, neuporabna?? Naj jo zavržem? Mislim, da jo je mogoče obnoviti, vendar ne vem, kako.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kaj naj storim zdaj? Naj ga zavržem? Tekočina, ki jo imam ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
1mjlQgtzDB

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ta videoposnetek in korak, ki sem mu sledil, sta enaka, vendar sem po dodajanju peroksida dodal vodo in ga mešal, dokler tekočina ni postala prah, nato pa dodal vodo, torej naslednjič, kako dolgo naj ga mešam?