Question Skrbništvo

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Pozdravljeni, zunaj foruma sem našel trgovca, ki ponuja zelo dobre cene, ali obstaja možnost uporabe storitve escrow zunaj foruma oz. Da bi našli

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Ali je mogoče uporabiti storitev hrambe zunaj foruma oz. Najti"?
Gotovo imajo druga spletna mesta storitve hrambe ali vam ni NUJNO dovoliti hrambe, vendar verjetno ne boste dobili veliko prodaje. Ko enkrat kot kupec izkusite storitev escrow, se ne morete več vrniti k upanju, da ljudje niso prevaranti ali tatovi. Vrnete se k temu, da vas velikokrat ogoljufajo. Escrow naredi udarec pretok 🤧🥵🤡
Če sprašujete, ali lahko uporabite drugega ponudnika escrow skupaj s to spletno stranjo, ne poznam odgovora, ampak escrow sistem tukaj je najboljši okoli

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Predstavljam si, da bi morali najti nekoga, ki ponuja tovrstne storitve in za katerega lahko jamči precejšnje število ljudi, kar zadeva zaupanje. Za takšno storitev še nisem slišal, vendar si predstavljam, da bi bila to dobra poslovna priložnost za osebo, ki je poštena in verjame v zagotavljanje dobrih in zanesljivih storitev v svetu trgovanja. Zelo zanimiva misel.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
V preteklosti sem že uspešno uporabil skrbništvo poštene trgovine. Deloval je precej gladko

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Hvala vsem, saj je škoda, da česa takega ni. Storitev escrow na forumu je že tako dobra. frit buchner Moje vprašanje je bilo povezano s tem, zunaj foruma. Kot sem že povedal, sem našel trgovca, ki res ponuja zelo ugodne cene, vendar sem zaradi tega zelo sumničav. Še naprej iščem.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Ste že slišali za Alibabo? Nakupne in prodajne transakcije so podobne tudi forumu Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Še ne, vendar se zahvaljujem za odgovor.

Ali slučajno veste, ali je mogoče escrow uporabiti tudi pri trgovcu, ki ni uvrščen na seznam na platformi alibaba?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ali lahko uporabljate kriptovaluto z alibabo