Na primer, če je rjave, oranžne barve ... (to so temne barve), ali to pomeni, da je nečisto, in če so kristali prozorni, ali to pomeni, da so čisti, ali pa barva ne določa čistosti zdravila?
Smešno, tudi jaz vedno razmišljam o tej temi o čistosti.
Pravkar sem v roke dobila poročilo. To je za vzorec mdma hcl, pridobljen pri trojni rekristalizaciji: voda, ipa, ponovno voda. Vendar za ta vzorec ni bila izvedena ekstrakcija z bazo.
Videz je dober.
Rezultat preskusa pa kaže le 87 %. Ne vem, ali je to resnična čistost ali kakšna težava pri testu. Jebi ve.
če je brezbarvna spojina in ima barvo, ni čista, saj prehaja iz svetlo rumene v temno rjavo, večinoma če je črna, kot je črna mdma, potem so jo prekuhali, saj ima smrtonosne težke kovine
preprosto rekristalizirati je enostavno zelo enostavno
Oglejte si barvo moje zadnje serije kristalov metilona po rekristalizaciji metilona HCl z deionizirano vodo in večdnevnem mirovanju na prostem s prozornim plastičnim kozarcem.
za mdma in samo rekristalizirati njegov lep izkoristek morate prilagoditi topilo s pravilom pk ali frakcionirno destilacijo pod znižanim tlakom ali kromotografsko kolono je ključ do večjega izkoristka