Question Ali kdo ve, kako kristalizirati kanabinoidno olje?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Ali kdo ve, kako kristalizirati kanabinoidno olje?!Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
po podatkih NuggMD thc ne kristalizira, ko je izoliran, ampak tvori bel prah. sranje, ki kristalizira, je thc-a.

tukaj je navodilo, kako izdelati izolat thc, vendar boste potrebovali nekaj laboratorijske opreme.

tukaj je nekoliko lažje tutorial, vendar idk, če to vodi do thc izolata, saj so slike zelene. pravi samo "thc prah", vendar je veliko bolj izvedljivo za domačega kuharja

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Stvar je kupljeno som 5cl kanabinoidnega olja iz prejšnjih izkušenj vem da vsak kanabinoid v tekoči obliki če samo ohladiš id in ga pustiš na odprtem prostoru lahko stvar postane trdna ampak sem samo vprašal mogoče kdo pozna druge načine ali hitrejše načine!!! Hvala za odgovor!!! Keep it UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
ali ima samo 5cl? če je tako, bi moral biti postopek nekako podoben tistemu za izolat thc, ki sem ga poslal, le da je preprostejši. po mojem mnenju to sranje samo prezimiš (daš ga v etanol ali želeno topilo, pustiš v zamrzovalniku čez noč, filtriraš, da odstraniš trdne delce, ki so maščobe in podobne stvari), izpariš (izogibaj se visokim temperaturam, ker lahko razgradijo kanabinoide), pustiš, da se ponovno kristalizira, filtriraš, morda ponovno spereš s topilom in posušiš/dezikatiraš. vprašaj koga za drugo mnenje, če je to res ^^;

tudi moja napaka v "lažjem navodilu", ki sem ga poslal, je bilo ekstrakcija iz cvetov in ne iz olja. imel sem možganski prdec, oprostite.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok bro I appreciate the efort ther3 are a lot of knowing people around but not all of them are active let's say it like this!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
Diamanti THC gredo od olja/šatra do izhlapevanja topila do čiste kristalne čarovnice THC-A s približno 98-odstotno čistostjo