Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Ekstrakcija Mimosa hostilis, potem ko sem dobil strganje iz ekstrakcije naaptha, dajte dmt strganje v heptan (kako muc?) in dajte na magnetno mešalno ploščo (50 °C?), nato potegnite turkey baster dajte na pyrex dajte v zamrzovalnik 12 ur. (nato, če želite freebase kot končni izdelek ne fumaerate, kako ekstrahirati dmt freebase iz heptana? Ali se v heptanu izpere samo 1 krat ali 3 krat kot pri naapthi?).
Hvala!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Priporočil bi Naaptha, kar v osnovi pomeni raztapljanje količine prostega DMT v minimalni količini
Naaptha, čemur sledi pridobivanje DMT z obarjanjem z zmrzovanjem. Ključ do
čiščenju je uporaba najmanjše količine Naaptha, ki je potrebna za raztapljanje DMT, kar je
običajno 30-40 ml na gram. Pri raztapljanju DMT boste opazili, da je na površini netopen
na dnu ostane obarvano olje. To je nečistota, ki jo boste želeli odstraniti. Naaptha bo raztopila malo ali nič tega olja in po regeneraciji DMT-ja boste videli, da je ta bistveno bolj bel. Ta postopek se lahko
večkrat ponoviti, da bi izdelek še bolj očistili.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Izmerite želeno količino proste baze DMT, ki jo želite rekristalizirati

Kot primer je uporabljen 1 gram, samo pomnožite Naaptha s količino gramov.
DMT dajte v stekleno ali drugo primerno posodo.
Sedaj izmerite količino Naaptha, ki je potrebna za raztapljanje DMT
Ne pozabite, 30-40 ml na 1 gram!
V kozarec z DMT vlijte Naaptha in ga postavite v posodo z vrelo vodo.
Ta priprava deluje kot vroča vodna kopel Nekaj minut počakajte in nato DMT vmešajte v Naaptha. Če se voda preveč ohladi, jo zamenjajte s sveže prekuhano vodo in nadaljujte. Potrudite se, da raztopite čim več DMT, in na dnu kozarca boste opazili oljnato nečistočo, ki se ne bo raztopila. To nečistočo boste odstranili, da bi izdelek očistili. Ta oljnata nečistoča je večinoma DMT-N-oksid. V novo posodo prelijte SAMO Shellit Bodite zelo previdni, da se oljnata nečistoča ne prelije v novo posodo, saj želite odstraniti prav to nečistočo!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Posodo pokrijte in jo pustite na sobni temperaturi dve do tri ure, nato jo za nekaj ur postavite v hladilnik, nato pa za +48 ur v zamrzovalnik. Počasno ohlajanje Naaptha bo povzročilo počasnejše obarjanje in s tem združevanje DMT. Po 48 urah posodo za 10 minut obrnite navzdol, da se odstrani čim več Naaptha. Rekristalizirani izdelek nato 30 minut sušimo z ventilatorjem in ga zberemo. Opazili boste padec mase DMT. To je zato, ker je bilo nekaj odstranjeno. Bolj kot je bil DMT nečist, manj bo tehtal po rekristalizaciji. Veliko sreče!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Prav na. V: Heptan že imam, najprej bom izvedel ekstrakcijo naaptha, kot je opisano zgoraj, imam že tudi naaptha. Po naapthi bi rad opravil ekstrakcijo s heptanom za čim večjo čistost. Vem, kako opraviti ekstrakcijo s heptanom, vendar ne vem, kako iz heptana po ekstrakciji dobiti dmt s prosto bazo. Prosim, svetujte čim prej. Hvala, bratje.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
DMT v prosti bazi je izdelan pri pretvorbi kavstične sode po kislem vrenju. Ali ste seznanjeni s to metodo ali potrebujete več nasvetov?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Recept za delavnico dmt prav? Sprva sem to delal, nato nameravam preiti na podobno metodo, ki jo je mod objavil tukaj, vendar želim opraviti še eno čiščenje s heptanom, kot je opisano v delavnici, razen če vsi menijo, da je to popolnoma nepotrebno (?), ne želim narediti fumerata, temveč samo očistiti izdelek tako, da najprej potegnem naaptha, nato potegnem heptan. Kaj menite o tem? Če je odgovor pritrdilen, je treba vedeti, kako izločiti dmt freebas3 iz heptanske raztopine, ne da bi nadaljevali z izdelavo fumerata? In kakšno povečanje čistosti bi moral imeti po naapthi? Po heptanu? Hvala,

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Potrebujem več nasvetov, sem prvi prevajalec. Mislim, da ga imam, ne delam heptanskega vleka, gotcha. Prosim za pomoč. Hvala, .