Question Države s kodeinom brez recepta?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Naslov pove vse. Iščem samo splošen seznam držav, v katerih je na voljo kodein otc. V kratkem se želim izseliti, v naslednjih 5 do 10 letih, in to bo lepa stvar, vendar očitno ne glavni razlog, zakaj bi se preselil.

Whatabeautifulife

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Počakajte na Tajsko, tam nameravajo dekriminalizirati ali legalizirati opijev mak in gobe. Ne vem, kdaj

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Južna Afrika je bila nekoč znan vir lekarniške vitkosti, v eni spletni lekarni ste lahko naročili na primer 2 ali 4 stekleničke njihovega kodein-prometazina, le da je šlo za manjše stekleničke (kot pol pinte namesto pinte). Prepričan sem, da je lekarna pred časom prenehala delovati, brez težav so pošiljali v ZDA, morda boste imeli srečo pri iskanju druge podobne, stavim, da bi imeli tudi kodein.

V Franciji je bilo včasih enako. Včasih so pošiljali Euophon (mislim, da je bilo to ime kodeinske suspenzije) in sirup Promethazine, največ po dve steklenički, vse prek spleta, brez vprašanj. Prenehali so okoli leta 2018-2020, mislim, da, ko so sprejeli zakone okoli spletnih lekarn (kolikor se spomnim), kolikor vem, sta obe zdravili še vedno na voljo brez recepta, le da boste morda morali za njiju vprašati farmacevta.

V večini evropskih držav je kodein na voljo brez recepta, le z omejitvami glede količine, ki jo lahko kupite (lahko ga samo šmirglate, kot bi to storili s psevdoefinijem v ZDA).