Question Nadzorovane snovi?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hej,
Zanima me, ali je naročanje stvari, kot so toluol, ksilol ali kislina, varno za nakup prek ebaya ali amazona ali me bo to sčasoma spravilo v težave? Torej, ali je to registrirano, ko se kupi skupaj.

Ali so samo metilamin ect nadzorovana snov in jo je mogoče naročiti farmacevtskega podjetja, vendar o tem obvestijo organe.

Kaj je enostavno naročiti in kaj naj bi se naročalo samo anonimno kot na tržnici dn?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Vsekakor je treba takšne stvari kupiti za osebo, ki se nikoli ne bo znašla v laboratoriju. Po določenem času reagente od te osebe odnesite. To bi moralo biti zadostno pozavarovanje. Nekatera podjetja lahko zahtevajo dokumente tudi za takšne nakupe. Obrnite se na nas, pomagali vam bomo pri sklenitvi posla, ki je potreben.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, mislil sem, da amazon ne bo težava, vendar bom za to uporabil darilne kartice in ga naročil na prevzemni postaji.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Amazon ne bo prodajal prepovedanih ali omejenih snovi, zato lahko tam kupujete ob upoštevanju določenih ukrepov tajnosti. Toda vedno imejte v mislih, da se pod imeni kemikalij, kot je gradbeni aceton, prodajajo mešanice, ki vsebujejo nečistoče drugih topil, vključno z vodo.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Vem, da je 100 % le tehnični Aceton in ne medicinski. Da bi dobil 100-odstotni, bi ga moral posušiti ali pa iti v lekarno.
Skrbelo me je le, da bi na ebayu naročil toluen iz Amazona in 37-odstotno kislino.
Nikoli nisem imel težav pri naročanju acetona ali izo prek Amazona.