Od 0 do 0+1
Imam nič kemijskega predznanja. Nekega dne sem se samo razjezil, ker so mi pri nakupu zdravila Zyrtec pokazali kartico. Razlog je seveda v tem, da ljudje uporabljajo efedrin za izdelavo metamfetamina.
(Mimogrede, tukaj je opisano, kako) Tistega dne me je to zelo razjezilo. Zakaj bi moral imeti nevšečnosti, ker nekdo, ki ga sploh ne poznam, izdeluje metamfetamin? To je sranje iz poročila o manjšini, jebem to, nedolžen, dokler se mu ne dokaže krivda, jebena mrha. Če pomislite, to ni nič drugače kot KYC, da lahko vlada spremlja, kako porabite svoje BTC........... oh wait, o čem sem govoril?
Kakorkoli že, na poti domov sem pomislil, da bom naredil nekaj metamfetamina. Nikoli prej nisem razmišljal o tem, da bi to storil, vendar so mi to idejo dali v glavo.
Od takrat se je to spremenilo v moj kul skrivni hobi (ne poskušam ga spremeniti v posel). Preveril sem več virov in informacije so na voljo, naučil sem se, kako narediti shake & bake (en lonec) v enem dnevu ... brez kurjenja ognja! Vendar je BBGate edini kraj, ki sem ga našel in zaradi katerega se počutim dovolj samozavestno, da stopim z robnika. Na tem forumu lahko greš tako plitvo ali tako globoko, kot si želiš.
Vse, kar potrebuješ, je tukaj!
Objavljajo recepte, opremo in reagente, ki jih potrebujete. Nato posnamejo videoposnetek, v katerem vam pokažejo, kako korak za korakom. Če imate vprašanja, vam bo nekdo odgovoril, odgovoru pa lahko zaupate, saj ga je preverila skupina strokovnjakov (čeprav se pogosto ne strinjajo glede "pravilnega" odgovora).
Nimate reagentov ali opreme? Pokažejo vam, kako jih izdelati, ali pa jih po želji kupite.
Edina stvar, ki je BBGate ne zagotavlja, sta pobuda in vztrajnost. Vendar pa boste našli spodbudo!
Začnite s temi
preprostimi recepti in vprašajte, česa ne veste. Toda najprej poskusite poiskati po forumu, saj sem ugotovila, da če imam vprašanje, ga je verjetno že postavil nekdo drug.