Question Najboljši način za natančno redčenje trdnega vzorca narkotika

Midget_Impinger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Pred kratkim sem sintetiziral nekaj amfetamina in ga jem za delo. Vendar so potrebni odmerki (~25 mg) precej majhni in zaradi njih moram vsako jutro vzeti svojo natančnejšo tehtnico, da to stehtam. In moj prijatelj, ki sem mu dal nekaj, ima enake težave. To je le malo težavno in poskušam najti način, da bi po možnosti samo pripravil tablete ali kapsule.

Želim narediti nekaj podobnega, kot se tega lotevajo farmacevtska podjetja - dodajo kup polnila, da so tablete lažje obvladljive. Toda ker lahko porabijo milijone dolarjev, da so popolnoma prepričani, da vsaka tableta vsebuje 25 mg izdelka, bi moral najti način, kako to storiti z veliko nižjo plačo.

Razmišljal sem o tem, da bi našel polnilo, ki je topno v alkoholu, nato pa bi polnilo in amfetamin raztopil v alkoholu in v vakuumu izparil do suhega. Zdaj imam prašek, za katerega vem, da vsebuje približno 25 mg amfetamina na vsakih 250 mg prahu.

Vem, da boste nekateri rekli nekaj takega kot "samo dajte nekaj polnila (laktozo, dekstro itd.) in nekaj amfetamina v kroglični mlin, ga vklopite in dobite mešanico". Vendar nisem prepričan, da je to res najboljši način. Ne morem zagotoviti, da je vsaka velikost molekule amfetamina in polnila enaka, zato ne morem zagotoviti, da bo vsak del mešanice vseboval enako količino amfetamina.

Ali ima kdo od vas dobro rešitev? Najraje bi se odločil za pristop, ki temelji na so-raztapljanju v tekočini. Ali kdo pozna dobro polnilo, ki je topno v alkoholu v približno enakem obsegu kot amfetamin? To bi bilo v veliko pomoč.

Hvala.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Midget_Impinger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Mislim, da ste popolnoma zgrešili koncept, ki sem ga obravnaval, lol..

Vprašal sem - kakšen je najzanesljivejši način redčenja snovi v prahu. Zanesljiv, kar pomeni, da če bi vzeli sveže razredčen prašek, ga razdelili na 100 enakomerno stehtanih kupčkov, bi imel vsak od teh 100 kupčkov praktično popolnoma enako količino polnila in izdelka.

Menim, da preprosto mešanje v mešalniku ali krogličnem mlinu ni dovolj. Nekaj takega, kot je tekoče vgrajevanje, se sliši idealno, vendar ne najdem veliko polnil, ki bi bila topna v alkoholih v podobnih razponih kot amfetamin (kemikalija, ki jo želim razredčiti, da bi bilo z njo lažje delati).

Upam, da sem to tokrat bolje razložil.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Najlažja možnost imo bi bila, da v merilno skodelico damo 1 g amfetamin sulfata, ga začnemo raztapljati v destilirani vodi in jo napolnimo do prostornine 20 ml, da dobimo raztopino 50 mg/ml. Zdaj vzemite 0,5 ml brizgo in začnite vbrizgavati celotno količino enkrat v vsakega od 40 gumijastih medvedkov. Po potrebi lahko luknjo za vbod spajkate s segreto iglo. Imo se zdi, da je to dokaj neokusna, natančna in okusna možnost, če upoštevate napor. (Ne shranjujte jih predolgo)