Ja, človek, povej mi o tem.
Ni dolgo tega, ko sem dejansko začel ceniti celo delo, povezano z izdelavo velikih količin česar koli v laboratoriju. Pa naj gre za zdravila ali katere koli druge zanimive spojine. To je bila moja iskrena ljubezen do kemije, ki me je ohranjala pri delu.
Kadarkoli se počutim srhljivo in bi jo rad opustil, samo pomislim, koliko sem se na tej poti naučil in kako je to temeljno pripomoglo k mojemu znanju o kemiji kot celoti. Sčasoma sem dosegel točko v svojem življenju, ko to ni bilo več delo. To ni imelo nobene zveze z drogami. Nenadoma sem bil obkrožen s čudovitimi ljudmi v čudovitem laboratoriju s čudovito strastjo. Spoznal sem, da to, kar počnem, ni več le projekt ali predanost, ampak je pravo raziskovanje redkih spojin, za katere mnogi niso niti slišali ali jih videli na lastne oči.
Želim si, da tega, kar počnemo, ne bi omejevala nesmiselna pravila in omejitve. Želim si, da nas ne bi cenzurirali, ko bi govorili, kar želimo, delali, kar želimo, in jemali, kar želimo. Nisem anarhist. Ne verjamem, da bi se morali vsi pobiti med seboj zaradi nepomembnih stvari. Verjamem pa v pravo svobodo. Nekateri ljudje, ki jih poznam, in nekateri na forumu BB se mi zdijo resnično nadarjeni posamezniki. Pomislite na to. Vsi delamo v tem omejenem okolju, kjer nas nenehno spremljajo, kaj počnemo. Kljub temu nam uspe sintetizirati spojine, ki jih prej niso poznali v laboratorijih, ki jih financira vlada in ki imajo pogosto težave, da bi to storili sami (govorim na podlagi dejanskih osebnih izkušenj).
Želim si, da bi nekega dne prenehali s to norostjo in razumeli, da lahko odnos med ljudmi in drogami obstaja v simbiozi brez nepotrebnega nasilja.
Preden sem začel izdelovati droge, sem bil kemik. Toda to neverjetno življenje, polno pustolovščin in ljubezni, sem zares začel živeti šele, ko sem začel izdelovati droge. Če sem sposoben izdelati spojino, ne da bi pri tem škodoval sebi ali drugim. je moja last. Ne glede na to, kaj mi govorite ali kako me poskušate zmanipulirati v svojo neumno zgodbo o tem, kako sem uničil življenja ljudi. Veste, kaj vidim? Dejanske, resnične ljudi, ki mi gledajo naravnost v oči in se mi zahvaljujejo, da sem jim omogočil to doživeti. Dovolil sem jim doživeti ljubezen in občutke resnične sreče. Na varen način, ne da bi si škodovali z nečistimi posranimi drogami, ki so jih videli pred mojim izdelkom na ulicah.
Jebem vojno proti drogam. Jebi organe pregona in vse uradnike, ki podpirajo to sranje. Živite svobodni ljudje. Nikomur ne dovolite, da bi vas prevaral v nasprotno.