Question Najboljši večerni šum

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Nekaj časa sem razmišljal o tem, nato pa ugotovil, da je to verjetno idealen forum za vprašanje.

Zanima me, kaj naj vzamem za prijetno, gladko večerno brenčanje? Ne morem uživati konoplje. Nikoli nisem imel dobrega odnosa z njo, vse od gimnazije naprej. Ne vem, ali je to mogoče, ampak mislim, da sem alergičen na marihuano.
Moj idealni večerni pomočnik bi bil takšen:
  • Želel bi ga vzeti, ko pridem domov, učinki pa bi trajali približno 4 ure.
  • Ima prijeten, lahek do srednje močan občutek evforije
  • ima rahel učinek MDMA "ljubim vse", vendar ne več.
  • Počutim se sproščeno in brez stresa, vendar ne zaspano ali zaspano
  • Brez težav s koordinacijo ali govorom. Želim si, da bi se lahko družil in pogovarjal z ljudmi, ne da bi vedeli, da sem pod vplivom nečesa
  • Ne povzroča mi težav s spanjem
  • Brez hude mačkave mrzlice
S poživili sem precej dobro seznanjen, z drugimi stvarmi pa ne. Torej, ali ta otrok obstaja????

Iščem samo nekaj, kar bi me odrešilo, ko pridem domov. Dober šus, malo evforije in spomin na to, da bo vse v najlepšem redu. 😏 V redu, v redu, v redu...

Resnično se veselim, kaj bodo predlagali ljudje. Samo ob misli na to me je zmrazilo!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Odvisno od tega, na kaj se sklicujete. Opravil sem zakonito predpisana gabapentin in lirico, vendar to verjetno ni tisto, o čemer govorite.

Spomnim se, da je bila Lyrica samo v redu, Gabapentin pa mi ni nikoli nič pomagal. Toda pravkar sem prebrala, da je učinkovitejši, če si odmerke razporedite. Namesto da bi vzeli 1200 mg naenkrat, so priporočali, da pojeste nekaj mastnega (na primer slanino) in nato vzamete 600 mg. Počakajte eno uro in vzemite 300 mg, počakajte še eno uro in vzemite zadnjo kapsulo 300 mg.