Question O čiščenju psevdoefedrina/rdečega P

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni, imam tri vprašanja;

1-) Ali vsaka vžigalna ploščica v škatlici vžigalic vsebuje rdeči fosfor? Če ne, kako se lahko prepričam, ali ga katera od njih vsebuje? Ali je mogoče uporabiti kakšne testne metode?

2-) Poskušam očistiti psevdoefedrin iz tablet proti prehladu in gripi. Vsaka vsebuje 30 mg psefedelina in 300 mg ibuprofena. Zaradi neaktivnih sestavin vsebujejo kup odpadkov, ki ovirajo postopek čiščenja. Sledil sem osnovnim korakom čiščenja iz teme "met iz tablet". Vendar je nastali material lepljiv in po mojem mnenju ovira proces sinteze. Trenutno razmišljam o raztapljanju tablet v vodi, dodajanju NaOH, dokler se reakcija ne ustavi, da se pse pretvori v obliko proste baze in koncert ibu v obliko soli. Sperite s toluenom, odstranite vodni sloj in v vodi neraztopljive ostanke. Nato skozi toluen spusti mehurčke brezvodnega plina HCL, da se psevdo spremeni v solno obliko in percitipat izloči. Ali bo to zagotovilo dobro kakovost psevdogena?

3-) Ali je mogoče izdelati metamfetamin brez refluksnega aparata? Segrevanje pri 80 C za 48-72 ur bi delovalo brez refluksa in z uporabo dobro zatesnjene plute?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Na voljo je na spletni strani eBay bro. Na voljo je povsod, če je količina majhna. Ne bodi f****** z vžigalicami flaše in podobnimi b*******. Preprosto jo naročite v majhnih količinah naenkrat

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
V kraju, kjer živim, ni na voljo, zato moram uporabljati metodo rdečega P/Idodina.