Question Nova sinteza feniletilaminskega stimulansa, ki ga še niste videli

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tako sem si ogledal dodatne datoteke k ( iz nekega razloga orodje za povezavo ne deluje 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
In sem opazil, da je to veljavna reakcija, vendar za vraga ne morem doseči, da bi mi telefon pokazal sliko z imenom iupac. Pomagajte mi, moja najboljša domneva je na sliki
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-etil-N-metilanilin je izomer, pri katerem je 2. metilni del vezan na dušik namesto na beta ogljik. Videl sem scenarije, v katerih bi se ta kemikalija imenovala tudi N-etil-N-metilanilin. Cikloheksan je anilin zato, ker je amin na 1. ogljikovem spoju. To je cikloheksilamin z etilno verigo, ki vsebuje dve metilni skupini

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
To je fenilna skupina.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
To si je lahko misliti, vendar sem po poskusu vseh poimenovalnih konvencij, ki sem si jih lahko izmislil, opazil trend. Trend je bil, da je imel vsak posamezen fenil amin. Amin na stranski verigi, 3. ogljik. Pregledal sem 100 fenil-aminskih spojin in nobena ni imela amina na prvem mestu . Nato sem vprašal Google w
Kaj je cikloheksan z aminom. To je anilin. Povezano s sliko
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
To, da ga še naprej imenujete cikloheksan, čeprav gre za benzen, je moja poanta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
No, ne bom ugovarjal, saj ima 3 dvojne vezi, vendar je benzen cikloheksan, ta posebna kemikalija pa je anilin oziroma aminobenzen, benzilamin ali fenilamin. Glej spodaj. Mislil sem, da je N-(PROPAN-2-YL)ANILIN poživilo, vendar je dejansko depresiv za živčni sistem.