No, kako o tem, da nekdo pokaže nekaj informacij o takih in elaborate, tako da je to lahko popolna razprava..vsaj sranje ne bo ubil odgovornih ppl za razliko od fentanila..po mojem znanju 6-mam 3-mam je vse heroin in bi bilo posebno, da bi naleteli na forum, kjer bi lahko nekdo dobil prav s poskusom, saj to ni preveč zapleteno .lahko rečem, da je moja raziskava samo za lastno znanje in ni tako enostavno priti na preprosto razčlenitev pomoči in ppl dela skupaj.Vsak članek ali forum pbs dokumentarni film se sklicuje, ki je daleč od izobraževanja zakaj in kako ... kaj je zvarki, ki jih je mogoče ustvariti z rastlinskim materialom, u imajo tartrat, sulfat, hcl še zakaj se ti tvorijo in kje se razlikuje od drugega ... kakšne napake se lahko zlahka vzpostavi med konča ogrevanje spojine, če obstajajo....kakšen je najboljši način za kristalizacijo takih ali je organsko pranje je treba narediti za ločitev pred izolacijo kisle baze ...te stvari so zanimive in samo izobraževalne, medtem ko celo ob upoštevanju druge podobne razprave o recimo aspirinu bi bilo dovolj, če so dejavniki enaki še raziskave in patenti so tanki ali težko, razen če imajo dostop do univerze ...prosim, popravite me, vendar prihranite izločanje, saj je učenje moj cilj, in delite razumevanje, ki ga imate, in razložite tako, da se ljudje ne bodo igrali na ulicah in umirali kot v preteklosti... njegova narava, delite nekaj brezplačnih virov ali samo dovolj, da pokrijete to temo, zaradi večine forumov razloži iste ne koristne informacije iz literature jugovzhodne Azije... prosim, delite... ty