Pri podjetju TGRC sem naročil 1 kilogramski komplet, ki je bil sestavljen iz 4 reagentov. Štiri reagente sem dodal v 5-litrsko bučko pri sobni temperaturi. Nato sem raztopino homogeniziral z mešalnikom nad glavo. Po približno petih minutah sem s svojim 5-litrskim grelnim plaščem z dvema različnima napravama za merjenje temperature temperaturo dvignil na 79 stopinj Celzija za 6 ur ob stalnem mešanju. Po šestih urah sem pustil, da se raztopina ohladi na 60 stopinj Celzija. Nato sem 5l bučko, polno raztopine, premešal in prelil v čisto posodo zadostne velikosti. Nato sem raztopini dodal 5 litrov zelo slane vode (v kateri se na dnu ni usedala sol, vendar je bila videti zelo slana). To sem dodajal zelo počasi, da bi se oljna raztopina lahko ločila od goste slane vode. Nato sem s 100-mililitrsko brizgo izločil vse olje. Olje sem dal v veliko silikonsko posodo in pustil, da se olje kristalizira in posuši. Olje, ki ga nisem mogel izločiti, se je na koncu posušilo in plavalo na vrhu slane vode, tako da sem lahko dobil ta kristal, vendar je bilo v njem nekaj soli. Iz 1000-gramskega kompleta sem dobil 1200 gramov.