Iščem proizvajalca 4-MMC ali mefedrona. Iščem tudi tiste, ki lahko proizvajajo ali dobavljajo 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK in 5-meo-pce (ali pcp). Ne bom upošteval preprodajalcev, ki izžarevajo cene, in tistih, ki so neizkušeni. Kupujem v razsutem stanju, vendar začnem z manjšimi količinami, ki se čez čas povečajo glede na mojo stopnjo zadovoljstva z dobaviteljem. O tem se ni mogoče pogajati.
Lastna spletna stran in/ali prisotnost na trgu DN je prednost, vendar ni nujna, če za vas jamči nekdo pomemben.
Transakcijo je treba opraviti na depozitnem računu.
Načrtujem, da bom v prihodnosti izdelal svoj lastni 4-MMC. Če pa bo dobava odlična in dobavitelj profesionalen, bom razmislil o tem, da ga ne bom izdeloval sam in ga bom še naprej kupoval. Navajen sem izdelkov visoke čistosti in profesionalno izdelanih izdelkov, zato vem, kako izgleda ustrezen izdelek, in bom zelo izbirčen.
Lastna spletna stran in/ali prisotnost na trgu DN je prednost, vendar ni nujna, če za vas jamči nekdo pomemben.
Transakcijo je treba opraviti na depozitnem računu.
Načrtujem, da bom v prihodnosti izdelal svoj lastni 4-MMC. Če pa bo dobava odlična in dobavitelj profesionalen, bom razmislil o tem, da ga ne bom izdeloval sam in ga bom še naprej kupoval. Navajen sem izdelkov visoke čistosti in profesionalno izdelanih izdelkov, zato vem, kako izgleda ustrezen izdelek, in bom zelo izbirčen.