- Reaction score
- 100
Z @Gordonom Ramsayjem in @Heinekenom sem se pogovarjal o 4-MMC in prišla je na vrsto tema o testiranju in kakovosti, zato sem želel začeti to nit, da bi zajel nekaj od tega, kar sem ugotovil.
Če pogledamo ogromne razlike v kakovosti, videzu, teksturi in suhosti, ki jih najdemo pri številnih prodajalcih, ki prodajajo to snov, ni čudno, da ljudje težko razumejo, v kaj se spuščajo.
Prav tako je zelo malo dejanskih medicinskih raziskav na tem področju (in 3-MMC), zato so odmerjanje, L50 in številni drugi pomembni dejavniki večinoma neznani.
Oglejte si nekaj statističnih podatkov o preskusih:
CLEARNET LINK
Pravkar sem zbral 2023 vnosov, ki vsebujejo 4-MMC.
Kot je razvidno zgoraj, se tudi pri pošiljanju stvari v testiranje za tako majhen vzorec pojavijo ogromna odstopanja, pri čemer premalo vzorcev dejansko vsebuje to, kar trdijo, da vsebujejo.
Pri domačem testiranju z reagenti je treba najti zanesljiv način za izolacijo te spojine, saj tako ona kot številne različice predstavljajo potencialno tveganje, zlasti če se mešajo z MDMA, amfetaminom in metamfetaminom.
Če pogledamo ogromne razlike v kakovosti, videzu, teksturi in suhosti, ki jih najdemo pri številnih prodajalcih, ki prodajajo to snov, ni čudno, da ljudje težko razumejo, v kaj se spuščajo.
Prav tako je zelo malo dejanskih medicinskih raziskav na tem področju (in 3-MMC), zato so odmerjanje, L50 in številni drugi pomembni dejavniki večinoma neznani.
Oglejte si nekaj statističnih podatkov o preskusih:
CLEARNET LINK
DrugsData.org: Rezultati testov
DrugsData.org: laboratorijske analize in rezultati preverjanja drog
drugsdata.org
Ime vzorca | Snov | Razmerje/količine | Datum | Lokacija |
---|---|---|---|---|
Aktivna vsebina | ||||
Prah Prodaja se kot: 4-MMC / mefedron |
| junij 30, 2023 (testirano: 15. junij 2023) | Dunaj, Avstrija | |
| junij 30, 2023 (testirano: 01. junij 2023) | Dunaj, Avstrija | |
Prah Prodaja se kot: Mefedron / 4-MMC |
| junij 15, 2023 (Testirano: 1. aprila 2023) | Dunaj, Avstrija | |
Beli prah Koda: 384JGS Prodaja se kot: 3-MMC |
|
| junij 09, 2023 | Spletna stran |
Tan v prahu Koda: 10241 Prodaja se kot: 4-MMC |
|
| maj 30, 2023 | Spletna stran |
Donkey Kong DK Prodaja se kot: MDMA / ekstazi |
|
| 19. maj 2023 (Testirano: 21. februar 2023) | Zürich, Švica |
Beli prah Oznaka: Zurich, Zurich, Zurich, Zurich, Zurich: JB3MMC Prodaja se kot: 3-MMC |
|
| 17. maj 2023 | Na spletu, Kanada |
Izrazito bel prah Koda: 86JLS Prodaja se kot: 4-MMC |
|
| april 28 2023 | Na spletu, Nizozemska |
Izrazito bel prah Code: X3s01 Prodaja se kot: 3-MMC |
|
| april 11, 2023 | Na spletu, Nizozemska |
Beli prah koda: IHN18 Prodaja se kot: 4-MMC |
|
| Mar 10, 2023 | Spletna stran |
Prašek Prodaja se kot: 4-MMC / mefedron |
| Feb 28 2023 (testirano: 01. februar 2023) | Dunaj, Avstrija | |
| januar 30, 2023 (testirano: 10. januar 2023) | Dunaj, Avstrija | |
Bel kristalni prah Koda: gnos1 Prodaja se kot: 4-MMC / mefedron |
|
| Dec 23, 2022 | Spletna stran |
Pravkar sem zbral 2023 vnosov, ki vsebujejo 4-MMC.
Kot je razvidno zgoraj, se tudi pri pošiljanju stvari v testiranje za tako majhen vzorec pojavijo ogromna odstopanja, pri čemer premalo vzorcev dejansko vsebuje to, kar trdijo, da vsebujejo.
Pri domačem testiranju z reagenti je treba najti zanesljiv način za izolacijo te spojine, saj tako ona kot številne različice predstavljajo potencialno tveganje, zlasti če se mešajo z MDMA, amfetaminom in metamfetaminom.