- Reaction score
- 7
Pozdravljeni vsi! Rad bi sintetiziral 3-cmc za osebno uporabo. Postal mi je zelo všeč, vendar ga ne morem več dobiti (nenehne goljufije / slabi nadomestki). Imam nekaj izkušenj z organsko kemijo, kot so preproste kislinsko-bazične ekstrakcije itd. Pregledal sem ta forum in obstaja več objav v zvezi s tem sintetizatorjem, vendar nisem mogel najti trdnega zapisa, Samo mrtve niti in povezave do drugih objav, ki jih ni bilo enostavno slediti za novinca, kot sem jaz.
Tukaj so reagenti, ki sem jih do zdaj zbral za svoj projekt:
2-Bromo-3'-kloropropiofenon (tekoča oblika)
Diklorometan
Aceton
Metilamin
HCL 32%
Ali me lahko kdo pripelje do kakšnega dobrega zapisa ali morda videoposnetka?
Prav tako predvidevam, da bom naredil napake, ko bom prvič ali drugič šel skozi ta postopek. Torej, da ne bi zapravljal reagentov med vadbo, katere so dobre minimalne količine, s katerimi naj začnem, zlasti pri 2b3c? Ali lahko začnem že s 5 ali 10 ml? Potem pa preostanek prilagoditi z molsko maso?
Hvala vnaprej!!!
Tukaj so reagenti, ki sem jih do zdaj zbral za svoj projekt:
2-Bromo-3'-kloropropiofenon (tekoča oblika)
Diklorometan
Aceton
Metilamin
HCL 32%
Ali me lahko kdo pripelje do kakšnega dobrega zapisa ali morda videoposnetka?
Prav tako predvidevam, da bom naredil napake, ko bom prvič ali drugič šel skozi ta postopek. Torej, da ne bi zapravljal reagentov med vadbo, katere so dobre minimalne količine, s katerimi naj začnem, zlasti pri 2b3c? Ali lahko začnem že s 5 ali 10 ml? Potem pa preostanek prilagoditi z molsko maso?
Hvala vnaprej!!!