3,4mdp2np redukcija

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Upam, da je z vsemi vse v redu. Rad bi zbral mnenja nekaterih ljudi.
Na tem forumu ali na katerem koli drugem nisem nikoli naletel na veliko informacij o čiščenju MDA. Čeprav je MDA v marsičem podoben amfetaminu, sem prebral, da ga za razliko od amfetamina ni mogoče destilirati s paro, če je to res, je moje prvo vprašanje. Kakšno je znanstveno ozadje, zakaj ga ni mogoče destilirati?
Recimo, da je bil mdp2np reduciran prek al/hg , na osnovi ph 11 in zbiranja/sušenja "mgs04", kaj bi radi naredili? Neposredno soljenje z acetonom/h2so4 je privedlo do res voščenih dvomljivih izdelkov. Ponovna kristalizacija v IPA je dvakrat pustila puhast bel prah.
Naslednja misel je bila vakuumska destilacija topila, nato raztapljanje v acetonu in enako kot prej soljenje, kar je pustilo še vedno nekoliko voskast izdelek, ki se je rekristaliziral enako kot prej.
Rad bi poskusil s pranjem a/b in frakcijsko destilacijo fb.Moje vprašanje je, ali z 10 gramskimi redukcijami propena potrebujem komplet za mikro destilacijo? Prav tako, kako pride fb do konca? Ali je to samo poskakovanje ali se dejansko spremeni v vaperja? Za kakršne koli napotke, nasvete ali predloge sem zelo hvaležen.
Vsi prosim ostanite neverjetni in bodite varni. hvala vnaprej

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Kmalu bomo pripravili videoposnetek o sintezi MDA iz helikona, v njem pa bomo prikazali tudi metode čiščenja.
Kolikor se spomnim, so postopki z MDP2np potekali enako kot s p2np

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Vsako jutro preverim, ali ga bom dobila, komaj čakam, higgs vsi ste takšen navdih, hvala, ker ste u

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Pravkar reduciram nekaj md-p2np z uporabo metode NaBH4 / CuCl2.
Če bo delovala vsaj za delček tako dobro, kot je delovala moja 3,4,5-TMONS, bom vesel in vas bom o tem obvestil.
Nisem zelo presenečen, da ste ga morali ponovno uskladiti, zlasti če niste ponovno uskladili md-p2np pred redukcijo. (Samo zato, ker vem, od kod ste dobili md-p2np!)

Iščem metode za pretvorbo v fenilaceton.

Menite, da bi bila preprosta alkalna hidroliza uspešna?

Sploh nisem prepričan, zakaj se ukvarjam s tem - v resnici mi ni všeč, da bi vzel katero koli od spojin MD! Ha
Zdi se mi, da bi moral to sintetizirati... in ne vem, zakaj!

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
reakcija s kositrovim kloridom in klorovodikovo kislino v etil acetatu, na preprostem p2np je delovala dobro.

View previous replies…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Conc HCl? Zanimivo, to bom preveril

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Edit: komentirano na napačnem mestu...

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
Kopiram z erowidom, klorovodikovo kislino lahko uporabite razredčeno, odlično deluje na običajne P2NP:

V 75 ml EtOAc smo dodali 18,1 g (100 mmol) 1-(2-fluorofenil)-2-nitropropena v suhem stanju v obrokih 49,5 g (220 mmol) SnCl2-2H2O, medtem ko smo reakcijsko temperaturo vzdrževali med 20 in 40 °C s hladno vodno kopeljo. Ko je bil dodan ves nitropropen in se je barva spremenila v belo (5 min), smo raztopino EtOAc prenesli v RB bučko, ki je vsebovala 250 ml vode in 50 ml klorovodikove kisline. EtOAc smo odstranili z destilacijo pod zmanjšanim tlakom, vodno suspenzijo oksima in kositrove soli pa smo pustili mešati pri 80 °C 1 uro. Vodno fazo smo destilirali s paro, da smo odstranili keton. Ko ni bilo več oljnih kapljic, smo destilat ekstrahirali z DCM. Ekstrakt DCM smo posušili nad MgSO4 in DCM odstranili z destilacijo, pri čemer je ostal precej čist keton kot brezbarvno olje.
Izdelek: 13,5 g (89 %) 1-(2-fluorofenil)-2-propanon
Čistost: 98 % (HPLC)
Lastnosti: bp 47 °C/0,05 mmHg, d 1,077 g/ml (po Aldrichovem katalogu).

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Trenutno sem sredi poskusa, ko poskušam iz propena proizvesti md fenilaceton z metodo Nabr4, objavljeno v razdelku z videoposnetki.
Obveščal vas bom o dogajanju.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Mislim, da je kositer naslednji poskus, borohidrid je danes predrag

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Zanima me tudi, če u lahko parno destilacijo proste baze MDA.
Domnevam, da ne, saj ne morete destilirati drugih substituiranih, kot je meskalin, ampak zakaj?

William D.

Expert
Reaction score
1,156
Menim, da kakovost vašega MD2NP ni bila najboljša ali pa sinteza ni bila izvedena pravilno. Morda so bile težave s kakovostjo acetona. To sintezo sem večkrat izvedel po vaši metodi (Al/Hg), brez bazne destilacije. Izdelek je odličen, vendar MDA ni kot amfetamin - to je bolj psihedelično z vizualnimi učinki.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Torej aceton je bil absolutno problem, ko sem to objavil. spustil bi snov vrste voska. namesto tega sem začel uporabljati ipa.
Prav tako sem se naučil uporabljati ABE in končno vzpostavil kratko pot.
Iskreno, 0,05 je čudovito, res me postavlja pod vprašaj vse moonrooke, ki jih uporabljamo, da bi dobili na turneji though.was vedno povedal, da je mda, vendar je bilo velike kristalne koščke, ki jih preprosto ne vidim te stvari, ki tvorijo xtials tako, čeprav sem še vedno poskusiti plinifikacijo

View previous replies…

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Spomnim se, da sem bil na tvojem, na RFK(93) in sem naletel na nekoga, ki sem ga poznal iz zaliva, in ta me je usmeril na MDMA in bilo je neverjetno, vendar so me zaprli, potem pa sem začel poslušati o vsem sranju v tabletah E ...
Ne ukvarjam se več z otroki iz turneje, saj je v igri vedno nekaj sranja... v tistih časih so imeli ljudje integriteto.
Nehote se pogovarjam...

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Oh ya now a days I hear the word "family" and it's nothing more than a sales pitch.pretty much a big dick measuring contest of who knows "the guy" lol I had someone try selling "owsly crystal" a few weeks back ten bucks a hit.i politely declined and proceeded to follow him giving a hit to everyone we talked to

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Fuck yeah!
My bro told me he knows someone with nick sands crystal, and owsley, etc,
When I was on tour there were only a few kinds of crys...needlepoint, fluff, and amber/champagne....and tornado juice which may have been a RC.
But now everyone is an Internet genius!
Hope you have a good day!
(~);}

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Hey how many Phish kids does it take to change a light bulb?
10,000 and one dead head to spin them all ;)

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Do you know what lsd and tartar sauce have in common?
Phish sucks with out them

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Lmmfao, I've heard the first one but not the second one. Told my wife and she is laughing....

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Them just jokes i enjoy Phish with or with out the d-tar25.