• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Cannabinoids Izdelki za uporabo z JWH-018 v njem

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Pozdravljeni prijatelji, danes vam bom povedal nekaj izdelkov za uporabo, v katerih je jwh-018

1. Herbicid za cvetenje blagovne znamke "Bomba" 40 % (ni več na voljo)
2. Taldex Extra zdravilo proti polžem 12
3. Aerotech sredstvo za odstranjevanje rje 9
4. Kleinovo čistilo za kolesa 7%

Ta razmerja prikazujejo odstotek jwh-018 v njem, od vas je odvisno, ali boste te izdelke uporabljali, vendar vam osebno ne priporočam njihove uporabe, saj vsi vsebujejo velike količine strupenih snovi. Ta tema je samo informativne narave. Dober dan vsem

Kingsly

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Ali je mogoče te izdelke ločiti?

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Žal je to mogoče, saj gre za zelo kompleksno homogeno spojino, ki pa je po mojem mnenju dovolj zapletena, da je izziv tudi za profesionalne kemike.

Kjaer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ker ti izdelki ne vsebujejo indola, navsezadnje niso jwh ali kateri koli drugi kanabioidi. Podobne učinke je mogoče opaziti, ker vas strupenost, ki jo vsebuje, zastrupi (majhne količine nikoli ne pokažejo močnih učinkov). Poleg tega, če bi vseboval jwh, bi lahko kristalizirana razgradnja znatno ločila količino strupenosti. Žal ne boste dosegli želenih učinkov, tudi če se boste potrudili.