Looking for a vendor Predávali by niektorí dodávatelia činidiel súpravy na syntézu?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Chcel by som si kúpiť súpravu činidiel na výrobu amfetamínu v malom rozsahu, ale na prvú výrobu amfetamínu, pričom mám skúsenosti len s extrakciou dmt vo veľkom rozsahu, by som nechcel míňať ďalšie peniaze. Nechce mi niekto pomôcť predať mi všetko, čo potrebujem na malú syntézu amfetamínu? Sledoval by som https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Nemôžem získať prístup k fenylnitropropénu alebo ortuti v Litve, aj keď mám rezidencie v Lotyšsku, Poľsku a Nemecku, aby som sa vyhol colným poplatkom

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Áno, požiadal som o bezplatný, ale chcel by som mať čo najväčšiu šancu získať ho a namiesto toho by som zaplatil za samotnú súpravu

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
V blízkej budúcnosti začneme predávať súpravy s možnosťou získať cashback, keď napíšete podrobný prehľad syntézy a potom predáte hotový výrobok prostredníctvom nášho trhu. Zatiaľ môžete získať súpravu zadarmo.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Dostal by som súpravu, keby som sa podelil o svoju metódu extrakcie DMT? S najväčšou pravdepodobnosťou si ju môžem vyrobiť, čo celkovo trvá približne 1-2 hodiny haha STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Prešiel by som na redukciu Al/Hg p2np počnúc 5-7 g substrátu alebo NaBH4/CuCl2, kde 10-15 g p2np je oveľa menej riskantné a táto stupnica je ideálna na učenie sa opakovaním. Mali by ste sa tiež naučiť, že zväčšovania rozsahu, najmä amalgámového postupu, sa treba báť a nikdy by ste sa nemali pokúšať o desaťnásobné zväčšenie rozsahu bez toho, aby ste dokonale vykonávali čoraz viac, ale pomalším tempom rozsah prípravy. So 100 g sa má zaobchádzať s vážnymi skúsenosťami a vybavením.