- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Ahojte všetci, som relatívne nová osoba v oblasti výroby liekov a vďaka úžasným, veľkorysým odborníkom na tomto fóre, ktorí
-darovali mi svoj čas úplne zadarmo
-odpovedali na všetky moje hlúpe otázky
sa mi úspešne podarilo vyrobiť 4MMC pomocou rozpúšťadla NMP!
Osobitná vďaka patrí @G.Patton a ďalšia čestná zmienka patrí predajcovi na tomto fóre @Constantylious777, ktorý mi poskytol všetky chemikálie.
Celkovo ďakujem G. Pattonovi, Williamovi Damplierovi a spomínanému predajcovi.
Priložil som všetky obrázky môjho postupu a toho, čo som skončil, a som nesmierne spokojný a dostal som veľa dobrých ohlasov na môj produkt
Tu je odkaz na hlavný článok, ktorý mi pomohol urobiť kúzlo!
Nemôžem vám dostatočne poďakovať a ospravedlňujem sa za to, že som taký stručný, len som sa chcel dostať priamo k tomu, že za vás ručím!
-darovali mi svoj čas úplne zadarmo
-odpovedali na všetky moje hlúpe otázky
sa mi úspešne podarilo vyrobiť 4MMC pomocou rozpúšťadla NMP!
Osobitná vďaka patrí @G.Patton a ďalšia čestná zmienka patrí predajcovi na tomto fóre @Constantylious777, ktorý mi poskytol všetky chemikálie.
Celkovo ďakujem G. Pattonovi, Williamovi Damplierovi a spomínanému predajcovi.
Priložil som všetky obrázky môjho postupu a toho, čo som skončil, a som nesmierne spokojný a dostal som veľa dobrých ohlasov na môj produkt
Tu je odkaz na hlavný článok, ktorý mi pomohol urobiť kúzlo!
Syntéza mefedrónu (4-MMC) v rozpúšťadle NMP. Vo veľkom meradle.
Schéma reakcie: Reagenty: (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-metyl-2-pyrolidón (NMP; cas 872-50-4) - 20 l; metyl-amín 40% aq. roztok (cas 74-89-5) - 8 l; benzén - 20 l; acetón - 30 l; kyselina chlorovodíková aq. roztok (HCl 36%) ~ 1,5 l; destilovaná voda - 20...
bbgate.com
Nemôžem vám dostatočne poďakovať a ospravedlňujem sa za to, že som taký stručný, len som sa chcel dostať priamo k tomu, že za vás ručím!