- Reaction score
- 10
Robil som pokusy na potkanoch winstar a v priemere, ak porovnáme d-meth s l-methom, D-meth je lepší, pokiaľ ide o potláčanie chuti do jedla a uvoľňovanie dopamínu. Ale z hľadiska odbúravania tuku som videl, že potkany majú tendenciu byť oveľa aktívnejšie & schudnúť viac v kratšom časovom horizonte s L-metamfetamínom kvôli zvýšeným hladinám noradrenalínu + ich pečeň bola zbavená akéhokoľvek typu tuku.
Obézni ľudia, ktorí majú NAFLD, by sa jej zbavili v priebehu niekoľkých týždňov.
Napríklad l-selegín sa konvertuje na l-metamfetamín a mnohí ľudia ho používajú na inhibíciu mao-b, a predsa sa KONVERTÁ na menej žiadaný stereoizomér.
Pre "onelinistov", prosím, neodpovedajte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosím, dbajte na to, aby ste to rozvinuli a podelili sa o svoje myšlienky.
Obézni ľudia, ktorí majú NAFLD, by sa jej zbavili v priebehu niekoľkých týždňov.
- To ma teda vedie k otázke, prečo ľudia majú tendenciu nemať radi L-metamfetamín? Je to preto, že I.V l-metamfetamín je horší?
Napríklad l-selegín sa konvertuje na l-metamfetamín a mnohí ľudia ho používajú na inhibíciu mao-b, a predsa sa KONVERTÁ na menej žiadaný stereoizomér.
- Opäť, prečo sa d,l-metamfetamín nepoužíva viac? Je to preto, že d-metamfetamín produkuje najviac závislých? Aké je za tým zdôvodnenie?
Pre "onelinistov", prosím, neodpovedajte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosím, dbajte na to, aby ste to rozvinuli a podelili sa o svoje myšlienky.