G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Vie niekto, čo to je ? Chutí to trochu sladko. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 260 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 77
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #2 Vyrobili ste ho, kúpili alebo našli? Sú to lieky, cukríky alebo mramor? Potrebujem viac informácií Upvote 0 Downvote
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Kúpila som si ju, a keď ju šnupnem, je to akoby len udržiavala v bdelom stave, nie úplne sjetá, hľadala som ju na internete a vyzerá to ako 4 cmc Upvote 0 Downvote
Kúpila som si ju, a keď ju šnupnem, je to akoby len udržiavala v bdelom stave, nie úplne sjetá, hľadala som ju na internete a vyzerá to ako 4 cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 A prášok, keď ho rozdrvíte, vyzerá ako 3 cmc a 3 mmc, a keď ho rozdrvím na malé kúsky, zmení farbu, je priehľadný, nie žltkastý Upvote 0 Downvote
A prášok, keď ho rozdrvíte, vyzerá ako 3 cmc a 3 mmc, a keď ho rozdrvím na malé kúsky, zmení farbu, je priehľadný, nie žltkastý
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #5 Zdá sa, že ide o priemerný katinón. To by bol aj môj odhad. Ako ste ho kúpili? To znamená, čo to malo byť? Upvote 0 Downvote
Zdá sa, že ide o priemerný katinón. To by bol aj môj odhad. Ako ste ho kúpili? To znamená, čo to malo byť?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Malo to byť 3cmc,ale čo tá sladká chuť ? Môžete mi povedať, či je to normálne? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #7 Je mi ľúto, ale nie som si istý. Trochu som sa poobzeral po internete a niekto to povedal: rage3c: Moje dva centy: 3cmc je slaný, 3mmc nie je.3cmc je číry, 3mmc nie je. VapinLyf: Pri 3cmc je cítiť chlór. Ak ste si niekedy dali ketamín hneď po ňom, môžete si všimnúť, že obe majú spoločnú chuť. Nenašiel som žiadnu zmienku o tom, že by bol sladký. Upvote 0 Downvote
Je mi ľúto, ale nie som si istý. Trochu som sa poobzeral po internete a niekto to povedal: rage3c: Moje dva centy: 3cmc je slaný, 3mmc nie je.3cmc je číry, 3mmc nie je. VapinLyf: Pri 3cmc je cítiť chlór. Ak ste si niekedy dali ketamín hneď po ňom, môžete si všimnúť, že obe majú spoločnú chuť. Nenašiel som žiadnu zmienku o tom, že by bol sladký.