Pre mňa sú na to najlepšie miestne kontakty, ale možno nie pre vás. Nakupoval by som na miestach, ktoré nakupujú a renovujú zariadenia na priemyselné procesy. Mnohokrát majú radi hotovostné obchody, pretože nakúpili veľké množstvá na aukciách z výrobných zariadení, ktoré sa zatvárajú, a nie všetky zásoby sú zúčtované.
Ak to chcete brať vážne, bolo by rozumné, keby ste sa nakoniec sami stali jedným z týchto poskytovateľov alebo niekoho do tejto úlohy dosadili. V skutočnosti je to celkom dobrý biznis. Budete nájsť veľké aukcie, ktoré sú uvedené a umožnia vám prehliadku zariadenia, aby ste potom mohli podať ponuku. Môj človek sa zaujímal o generátory a na laboratórne sklo sa vždy pozeral ako na niečo vedľajšie. Bolo to takmer zadarmo. Hovorím o 22L, 50L bankách, niekedy reaktoroch, heidolfových horných miešačkách... atď.
Niektoré príklady sú na LabX. Nemusím vám nutne odporúčať nákup z tejto stránky, urobil som to mnohokrát, ale nebol som v USA a mal som dôveryhodné podniky na príjem.
Títo chlapci, ktorí predávajú použité technologické zariadenia, skončia v kontakte s políciou, keď sa informácie o ich spoločnosti nakoniec nájdu v zatknutom laboratóriu na výrobu drog. Musíte to mať na pamäti a byť opatrní.
Bol by som opatrný pri nákupe úplne nových reaktorov a procesných zariadení vo vyspelých krajinách, ako sú Kanada a USA. Poznal som jednotlivca s riadnymi licenciami a skutočným podnikaním, ktorý kúpil reaktory za viac ako 50 000 USD od spoločnosti z Calgary v Alberte a bol vyšetrovaný a zatknutý. (Zaoberal sa extrakciou efedrínu z efedrínu)
Preto aj "krytie", ako niektorí ľudia veria, môže byť ilúziou. Platil bankovým prevodom zo svojho podnikateľského účtu a všetko bolo nad rámec zákona. Spoločnosť prijala jeho peniaze, splnila jeho objednávku a informácie boli odovzdané polícii. Pre nich je to jednoducho stopa, ktorú sa oplatí vyšetriť.
Najbezpečnejšie je pozrieť sa na technologické zariadenia v oblasti potravín/kozmetiky a nefarmaceutických výrobkov. Základné zmiešavacie nádrže sú k dispozícii v oblasti výroby mlieka/sýrov a kozmetických výrobkov. Mohli by sa upraviť tak, aby vyhovovali vašim potrebám, alebo sa môžu použiť tak, ako sú k dispozícii. Nie sú naozaj drahé, ale nie sú tak odolné.
Takže keď robíte vo veľkom rozsahu, chcete sa vyhnúť určitým hrdlám fľaše, ako je aplikácia tepla a práca pod tlakom, plynná atmosféra atď.
Preto považujem tieto myšlienky katalytickej hydrogenácie pre skutočne veľký rozsah za zábavné.
Teraz k P2NP -> P2P, možno s NaBH4 alebo s Fe/HCl. Neskôr bude potrebné teplo. Môžete použiť propánový ohrievač za predpokladu, že v blízkosti nie sú žiadne rozpúšťadlá. Ak dostanete vodu na teplotu okolo 80 C, pridaním kyseliny sa teplota aj tak zvýši.
Ak vstupujete do tohto sveta pilotných zariadení po prvýkrát, zaobstarajte si kovový otvorený 220 l sud, ktorý je potiahnutý epoxidovou vrstvou, ohrievač suda, vozík na sud a horný miešač suda. Budete tiež potrebovať peristaltické čerpadlo a vhodné hadičky.
Potom budete musieť navštíviť strojníka a pokúsiť sa o úpravu hornej časti, aby sa zlepšila príruba, ako aj nájsť lepší O-krúžok, ktorý je odolný voči chemikáliám. Alebo si jednoducho nechajte vyrobiť nový vrchný diel. Budete musieť mať miešacie lopatky potiahnuté epoxidom alebo vyrobené špeciálne, aby ste mohli správne pohybovať železom.
Ak sa s tým všetkým nechcete trápiť, tento systém bude fungovať na redukciu Al/Hg bez miešania.
Opäť sa rozbieham a končí to v blogu.
Napíšte mi PM a ja vám dám odkaz na bubon a všetko príslušenstvo.