Vyrastal som v kriminálnom svete a neskôr som pokračoval vo vyššom vzdelaní a stále sa v tom utápam, ale úprimne si želám, aby som si už na začiatku zvolil inú cestu, ale to nie je vždy jednoduché, keď človek vyrastá určitým spôsobom. V tomto svete je veľa chemikov, niektorí sú dobrí, väčšina zlá, zdá sa. Mnohým nezáleží na ľuďoch, len na zisku, a ľudia kvôli tomu každý deň umierajú. Tento svet by nám mohol viac ľudí s pochopením biológie, čo je široká škála možností, ale myslel by som si, že lepšie pochopenie USA a ako budú fungovať rôzne látky, ktoré používame/vyrábame atď. a možno poskytne nejaké usmernenie tým chemikom, ktorým skutočne záleží na ľuďoch, ktorým predávajú. Nie som si istý, či sme prišli na dobrú bezpečnú drogu, ktorú by sme mohli užívať, zfetovať sa a neochorieť a prípadne nezomrieť pri zlyhaní alebo zmiešaní s niečím iným atď. To by bol ten najlepší nápad, aký si viem predstaviť. Je to možné? Možno nie, ale kto sa vlastne pokúša zistiť, či je? Veľká farmaceutická spoločnosť sa naozaj nelíši od dobrého výrobcu pervitínu. Vtipné je, že pravdepodobne viac výrobcov pervitínu sa stará o ľudí ako farmaceutické spoločnosti. Potom sú tu tí, ktorých ja nazývam malá farma. Výrobcovia falošných tabletiek, ktorí väčšinou nevedia prísť na to, ako dôsledne vyrábať dobrý produkt. Ak to chcete robiť, robte to správne. Lisované tabletky by boli skvelé, keby ich zakaždým vyrábal ten istý "chemik" z tých istých ingrediencií. Predstavte si ten predaj a návraty zákazníkov, keby to tak bolo. Teraz som sa rozohnil...