Question Aké sú niektoré stránky, ktoré predávajú spóry húb a ktoré dodávajú do Kanady?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
pozná niekto z vás, kolegovia, nejaké stránky, ktoré dodávajú do kanady a ktoré môžem použiť na nákup spór húb, najlepšie niečo podobné ako sporeworks?
vďaka

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Aký je právny stav v Kanade? V USA nie sú vôbec kontrolované. Pestoval som mnoho druhov a kmeňov húb a kúpil som len 1 počas spór 1 krát. Bol to Atantis #7, ktorý bol podľa mňa pravdepodobne reabsorbovaný do Mexicana, keďže sú rovnaké. Dostal som ich zadarmo v súťažiach o darčeky a veľa som ich vymenil. Stačí sa zúčastňovať na hubárskych fórach a po krátkom čase vám ich ľudia jednoducho dajú alebo vymenia. Vy ceny z týchto miest nás Ludacris. Pred 15 rokmi som predával výtlačky Workmanovi za 5 USD/PC a on to premenil na 5-10 striekačiek, ktoré vtedy stáli 18 USD/PC
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Tie sú zábavné! Sú to kocky? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tie sú Calocybe indica.zavthstbis my flow hood bacticinerator a čokoľvek, čo tam môžete vidieť. Na jednom mieste som mal veci za 1000 dolárov.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
sú tu legálne spóry a v blízkosti mesta, v ktorom žijem, sú nejaké výdajne húb, ale nepredávajú spóry

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
JE možné pestovať huby zo sušených húb. Potrebujete len niekoľko sterilných tampónov a trochu sterilnej vody. Namočíte tampón do vody a potriete ním lamely (žiabre) a nazbierate množstvo spór. Stačia 2 kompatibilné druhy. Párovací typ je obdobou pohlavia, ale huby majú až 50 párovacích typov. Muži ženy útočné vrtuľníky krížovky buldozéry a ďalších 45. Toto je jediný spôsob, ako získať spóry z niektorých kmeňov, ako je napríklad línia penis envy. Žiabronôžky sú tak tesne zabalené, že spóry nemôžu uniknúť a nevytvárajú odtlačok spór.
Ďalšou metódou, s ktorou som mal úspech, je odrezať kúsok lamelárneho materiálu a položiť ho na Petriho misku s doplneným agarom. Postavil som si tento laminárny digestor za 200 dolárov a vďaka nemu som sa dostal od problémov s pestovaním čohokoľvek k tomu, aby som mohol naklonovať akúkoľvek nájdenú hubu a priniesť ju do kultivácie. Ak chcete pestovať huby v akomkoľvek serióznom rozsahu, potrebujete toto. Dlho som hľadal spôsob, ako to postaviť za 200 dolárov, ale zajtra by ste to mohli postaviť za 400 dolárov.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Tu sú uvedené niektoré huby Psilocybe cubensis. Malabary a albíny A+. Tieto fotky sú staré viac ako 10 rokov. Ja osobne nie som veľký fanúšik psychedelických húb, ale každému podľa jeho gusta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tie sú Calocybe indica.zavthstbis my flow hood bacticinerator a čokoľvek, čo tam môžete vidieť. Na jednom mieste som mal veci za 1000 dolárov.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Huby vyzerajú tak dobre, ale nerozumiem, na čo ste postavili ten stôl ? A čo si myslíte o Petriho miske s medovou vodou, ešte som si nekúpil agar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Je to to, čo ľudia nazývajú laminárny prúdový digestor. Je to opak digestora. Namiesto nasávania jedovatých plynov a hnilobných chemických pachov na vás fúka vzduch. V podstate je to ventilátor domácej pece, ktorý fúka vzduch cez pravý 12" hrubý HEPA filter. Taký, aký sa používa v jadrových elektrárňach, aby ľudia nedýchali rádioaktívny prach. Tento filtruje 99,7 % častíc s veľkosťou 0,3 mikrometra, ale lepšie funguje na menšie alebo väčšie častice. to je v podstate každá biologická entita okrem vírusu. Takže vyfukuje tento ultračistý prúd vzduchu a tento vzduch zlikviduje spóry plesní a baktérií. Z cesty. Pokiaľ dokážete dodržiavať aseptický protokol, kontaminované rastliny sú minulosťou.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw hľadám výlučne striekačky na spóry, nie nejaké alternatívne metódy na pestovanie húb, takže prosím reagujte len vtedy, ak poznáte nejaké stránky alebo mi ich môžete poskytnúť. vďaka.