Po 25 rokoch užívania opiátov a práce s nimi som zistil, že to, čo je vhodné, sa líši od človeka k človeku. Niektorí ľudia môžu fungovať a užívať denne bez negatívnych vedľajších účinkov (okrem možných zdravotných problémov nakoniec ako v mojom prípade), iní sa vymknú spod kontroly a skončia vo väzení, na ulici, kde denne chodia na kliniku, alebo mŕtvi. Potláčanie určite zhoršilo problém predávkovania. Poznám ľudí, ktorým po mnohých rokoch liečby bolesti predpísanej Dr. obmedzili alebo odpojili lieky proti bolesti, ktorí majú oprávnené bolesti. Teraz platia mesačne smiešnu sumu za svoje lieky a riskujú, že si kúpia fent stlačenú tabletku. Každá situácia je iná. Viem, že ľudia, ktorí majú pod kontrolou "opioidovú krízu", a tí, ktorí rozhodujú o tom, čo sa môže a nemôže predpisovať a v akom množstve, spôsobujú viac škody ako úžitku. Pre tých, ktorí predávajú fent alebo aj nefent lisované lieky, ak to chcete robiť, najmite si chemika alebo sa to naučte sami a robte to správne. Ak je pilulka falošná, prečo by mala vyzerať ako tá, ktorá nie je, ak nemáte v úmysle niekoho prekabátiť. Ak lisujete tabletky, vytvorte si vlastnú prekliatu značku alebo značku a prestaňte robiť, aby to vyzeralo ako oxy 30, keď to nie je. To sťažuje ľuďom s pravými tabletkami ich predaj a kupujúcim, aby vám dôverovali, keď chcú niečo skutočné. To je vec, ktorá ma najviac dostáva. O čo ide? Tu je pre vás oxy, ale v skutočnosti to nie je oxy... Prečo to tak vyzerá? Prečo to nazývate oxykodón, keď to zjavne nie je?