Question Spôsoby redukcie dusičnanu sodného na dusitan

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nedávno som sa ako laik zaoberal teóriou o možnostiach syntézy amfetamínu v konkrétnych regiónoch EÚ v snahe vyhnúť sa nelegálnym činidlám.
Čo by v tomto prípade bola kyselina sírová, ktorú možno kúpiť v nižších percentách, ale dostať koncentrovanú,
dusičnan ortuťnatý (ii), ktorý sa dá vyrobiť z oddelenej destilácie vrátane kyseliny sírovej z predchádzajúcej destilácie a ortuti, ktorá sa dá ľahko zohnať.

Teraz je jediným vinníkom nitroetán pre P2NP, pre ktorý by tento jedinec mohol získať všetko okrem dusitanu sodného.
Medzitým je dusičnan voľne dostupný a ja som si pozrel rôzne spôsoby redukcie na dusitan. Žiadny z nich sa však nezdá byť veľmi jasný alebo konzistentný a konečné čistoty sa zdajú byť podpriemerné, dokonca si ani nie som istý, či je vysoká čistota vôbec potrebná.

Zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti konkrétne s týmto? Chcem ešte raz spomenúť, že toto všetko je pre mňa stále teória a v žiadnom prípade sa nepribližuje k žiadnej príprave, je veľmi pravdepodobné, že v mojom chápaní môžu byť ešte ďalšie chyby, predpokladám, že by som chcel mať vo všetkom zmysel z hľadiska legálnej dostupnosti a postupu. Zatiaľ som najviac informácií získal odtiaľto, takže už teraz som vďačný, aj keď tu trochu narážam na slepú uličku.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Je to detinské, čas je najcennejší, treba začať čo najbližšie k hotovému výrobku alebo vyrábať niečo s chemikáliami, ktoré sa dajú ľahšie získať, redukcia dusičnanu je strata času.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Je dusitan dostupný v nízkych koncentráciách z vytvrdzovacích solí?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Áno, ale najvyššie množstvo je 1 %, pričom zvyšok je kuchynská soľ.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1 % to je drsné!

Je tam niekoľko reakcií, teplo a olovo (fuj).

Počul som tiež, že teplo a síra budú fungovať. V každom prípade sú to chaotické reakcie.

Existuje ďalšia voľne predajná cesta k amfetamínu, ktorá neprechádza cez p2NP. Skúmali ste cesty cez p2p?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ani to však bohužiaľ nie je možné. Pokiaľ ide o P2P, z môjho malého prieskumu som zistil, že je oveľa viac regulovaný ako P2NP v skutočnosti, takže hoci by ste technicky mohli dovážať P2NP z Poľska, nie je zaručené, že vás nenavštívi.

Od včera som vlastne našiel jedného predajcu, ktorý predsa len predáva nitroetán v rámci krajiny a zdá sa, že nepožaduje vyplnenie EUS, čo je trochu zvláštne. Keďže ho žiada pre acetón, ktorý tiež ponúkajú. Človeka to núti premýšľať, či je to skutočne Nitrometán, ale je to nepravdepodobné, keďže cena je už tak dosť vysoká, okolo 65E za 100ml.

S tým, že okrem nitroetánu z iného obchodu sú ostatné činidlá v skutočnosti otvorene dostupné na Amazone, paradoxne. Pri niektorých stačí len koncentrácia a 2 relatívne jednoduché samostatné reakcie pre ortuťové soli. Ale ako rozumné by bolo objednať to všetko z Amazonu a pomohlo by vôbec objednanie niekoľkých vecí v oddelených časoch?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nemyslím si, že je to dobrý postup. Oveľa lepšie je mať rôzne platformy a miesta na získanie reaktantov. Ako už bolo povedané, malé osobné množstvá sú vo všeobecnosti v poriadku.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
nuž, ak máte pocit, že máte veľa práce, poviem vám, čím som si prešiel ja...

Začal som s dusičnanom amónnym. Najlepší spôsob redukcie dusičnanov je zmiešať 3:2 móly NaNO3 a NaOH, resp. Zmes zahrievajte, kým sa neroztopí (hliníková panvica funguje skvele). Pripravte si 1 mol elementárnej síry a za občasného miešania pridávajte po častiach, pozor, po pridaní začne horieť. Po pridaní všetkej síry počkajte, kým vychladne. Pridajte vodu a všetko rozpustite a odparte. Na2SO4 sa zúčastní ako prvý. Prefiltrujte, rekryštalizujte a máte čistý NaNO2.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Je to náročný proces, ale YouTube odhalí niekoľko videí tohto procesu. Odporúčam ich pozrieť, aby ste vedeli, čo môžete očakávať.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Najviac def. pri mojom prvom syntetizátore som všetko vyrobil otc. Vrátane benzaldhydu. Trvalo mi to mesiace. Najlepší spôsob je kúpiť hotové chemikálie. Samozrejme, že by ste mali byť opatrní, ale so správnym opsecom môžete získať čokoľvek "bezpečne" a dokonca ušetriť peniaze.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Nerobil by som nič, čo by som nemohol škálovať, in for a penny in for a libra.