Looking for a vendor Skúsenosti predajcov!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Dobrý deň, chlapci. V súčasnosti sa snažím kúpiť nejaké prekurzory od spoločnosti ALIBABA. Skúsenosti sú divoké a strašidelné. Mám toľko správ od obchodných zástupcov, ktorí mi posielajú RFQ s rôznymi cenovými ponukami.

Čo je najviac znepokojujúce, je to, že niektorí obchodní zástupcovia sú takí nekompetentní, že nevedia, aké chemikálie som požadoval na základe kontroly CAS#, ale rýchlo mi napíšu cenovú ponuku a potom, čo ich vyhodím logickými otázkami, vtedy začnem vidieť nejaké červené vlajky.

Niektorí predajcovia zneli dôveryhodne, ale ako sa hovorí, pár zlých vajec kazí veľa. Už som si objednal, ale môj dôveryhodný predajca nemá môj hlavný predchodca.

Mal už niekto nejakú zlú skúsenosť s nákupom z Alibaby?

Podeľte sa, prosím, o svoje skúsenosti alebo dôveryhodný kontakt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Nemôžem sa podeliť o kontakt, ale už som mal zlé skúsenosti.

Najlepším ukazovateľom dobrého predajcu je, ak je predajca otvorený dobrej komunikácii, a to aj prostredníctvom e-mailu, a dokáže časom ukázať, že má záujem o dlhodobý obchodný vzťah a nielen o jeden rýchly predaj.

Ktorý hlavný predchodca vám chýba?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Najlepším ukazovateľom dobrého predajcu je, ak je predajca otvorený dobrej komunikácii, a to aj prostredníctvom e-mailu, a dokáže časom ukázať, že má záujem o dlhodobý obchodný vzťah a nielen o jeden rýchly predaj.

Akoby sme mali rovnaké alebo podobné myšlienky, pokiaľ ide o vzťah predajca - kupujúci....! Budem vám DM o mojom hlavnom predchodcovi