V rámci témy purifikácie sa vždy vyzdvihuje acetón.
Pre všetky naše záujmy by sme potrebovali (ak neexistuje) laboratórnu analýzu z obdobia pred a po úprave acetónu na amfetamín alebo kokaínovú soľ. Keďže sa to opakovane spomína, ale nikdy nie s dôkazmi.
Spoločná myšlienka je, že:
Máte povedzme 50 % čistého kokaínu-hcl alebo amfetamínu-sulfátu.
Nechajte ho kúpať v kadičke s acetónom , čím sa na dne vytvorí vrstva.
Túto zmes nalejte do kávového filtra,
kde biela hmota, ktorá sa zhromaždí, je teraz 90 %+ hyperčistý prášok, len vďaka tomuto jednoduchému triku!
Dôkazom je hmotnosť pred a hmotnosť po.
Ak sa z jedného gramu dostalo na 0,7, mali ste 70 %, ale teraz 97,9 %.
Tu je problém. Každý prášok, s ktorým som sa osobne stretol u niekoho, kto použil túto metódu, bol touto úpravou značne oslabený. Lenže výrobca sa presvedčil, že je to lepšie, pretože myšlienka o tom je tak zakorenená.
Moja otázka znie, či máme zdroj, ktorý dokazuje fungovanie uvedenej metódy? Predpokladám, že stratená hmotnosť je aj samotná látka, prosím, ozvite sa, ak mi niečo uniká.
Aj acetón v teórii je bezvodý v rozsahu, v akom je to uvedené na fľaši.
Odkazy na tvrdenia:
Holly-Ginger @ OCT 2020
"Pri praní kokaínu acetónom sa zbavíte 90 % všetkého svinstva vo vašom kokaíne, rezov, nečistôt z čias, keď bol vyrobený. Konečným výsledkom je 90 až 95 % čistého kokaínu. Premývanie acetónom nezbavuje levamizol, ktorý nemá stimulačný typ účinku.
Keďže kokaín je 90 % + čistý, na dosiahnutie kvalitnejšieho high je potrebné menej. Takže nemusíte robiť tak často ako počas noci. High je oveľa kvalitnejší High. Čistý kokaín vám nedá veľa hyperenergie, pri ktorej sa cítite nervózne a nervózne, pri ktorej máte pocit, že máte dosť energie na upratovanie celého domu. Amfetamíny, ktorými je kokaín rezaný, nám spôsobujú pocit nadmernej energie, plný energie, Twitchy a nervozity."
Tiež Holly-Ginger @ NOV 2020
"Má kokaín, ktorý bol umytý acetónom, nejaký výrazný vzhľad, a ak áno, ako by mal vyzerať a aká by mala byť jeho štruktúra? ( mäkký a šupinatý alebo tvrdý kameň, lesklý a perleťový alebo bábovkový a nie lesklý, nadýchaný prášok alebo piesčitý a zrnitý prášok )
Ak niekto povie, že má acetónom umytý kokaín, mal by mať na základe vzhľadu výrazný vzhľad, ktorý by som mal hľadať? "
Tu je len jeden príklad.
Ako vidíte, používateľ na začiatku uvádza odvážne tvrdenia o potenciáli metódy.
Mesiac potom vytvorí príspevok s otázkou, pričom zjavne nikdy nerobil acetónový výplach ani nevidel laboratórnu analýzu výsledku.
Ako je to s týmto javom?
Je to tak:
Legit?
Nepochopený?
Dezinformácia?
Propaganda deepstate?
Vládny medový pas na prichytenie užívateľov drog pri nákupe acetónu v železiarstve?
Viac odkazov
Vlákno Acetonewash s množstvom príspevkov:
Vlákno o extrakcii A/B:
Veselé Vianoce y'all
Pre všetky naše záujmy by sme potrebovali (ak neexistuje) laboratórnu analýzu z obdobia pred a po úprave acetónu na amfetamín alebo kokaínovú soľ. Keďže sa to opakovane spomína, ale nikdy nie s dôkazmi.
Spoločná myšlienka je, že:
Máte povedzme 50 % čistého kokaínu-hcl alebo amfetamínu-sulfátu.
Nechajte ho kúpať v kadičke s acetónom , čím sa na dne vytvorí vrstva.
Túto zmes nalejte do kávového filtra,
kde biela hmota, ktorá sa zhromaždí, je teraz 90 %+ hyperčistý prášok, len vďaka tomuto jednoduchému triku!
Dôkazom je hmotnosť pred a hmotnosť po.
Ak sa z jedného gramu dostalo na 0,7, mali ste 70 %, ale teraz 97,9 %.
Tu je problém. Každý prášok, s ktorým som sa osobne stretol u niekoho, kto použil túto metódu, bol touto úpravou značne oslabený. Lenže výrobca sa presvedčil, že je to lepšie, pretože myšlienka o tom je tak zakorenená.
Moja otázka znie, či máme zdroj, ktorý dokazuje fungovanie uvedenej metódy? Predpokladám, že stratená hmotnosť je aj samotná látka, prosím, ozvite sa, ak mi niečo uniká.
Aj acetón v teórii je bezvodý v rozsahu, v akom je to uvedené na fľaši.
Odkazy na tvrdenia:
Holly-Ginger @ OCT 2020
"Pri praní kokaínu acetónom sa zbavíte 90 % všetkého svinstva vo vašom kokaíne, rezov, nečistôt z čias, keď bol vyrobený. Konečným výsledkom je 90 až 95 % čistého kokaínu. Premývanie acetónom nezbavuje levamizol, ktorý nemá stimulačný typ účinku.
Keďže kokaín je 90 % + čistý, na dosiahnutie kvalitnejšieho high je potrebné menej. Takže nemusíte robiť tak často ako počas noci. High je oveľa kvalitnejší High. Čistý kokaín vám nedá veľa hyperenergie, pri ktorej sa cítite nervózne a nervózne, pri ktorej máte pocit, že máte dosť energie na upratovanie celého domu. Amfetamíny, ktorými je kokaín rezaný, nám spôsobujú pocit nadmernej energie, plný energie, Twitchy a nervozity."
TEK - pred a po umývaní acetónom
Ako ste reagovali pred a po umytí kokaínu..vaša srdcová frekvencia - chuť - hajanie atď...
drugs-forum.com
Tiež Holly-Ginger @ NOV 2020
"Má kokaín, ktorý bol umytý acetónom, nejaký výrazný vzhľad, a ak áno, ako by mal vyzerať a aká by mala byť jeho štruktúra? ( mäkký a šupinatý alebo tvrdý kameň, lesklý a perleťový alebo bábovkový a nie lesklý, nadýchaný prášok alebo piesčitý a zrnitý prášok )
Ak niekto povie, že má acetónom umytý kokaín, mal by mať na základe vzhľadu výrazný vzhľad, ktorý by som mal hľadať? "
Čistota - identifikácia acetónom praného kokaínu na základe vzhľadu a štruktúry
Má kokaín, ktorý bol praný acetónom, zreteľný vzhľad, a ak áno, ako by mal vyzerať a aká by mala byť jeho štruktúra? ( mäkký a...
drugs-forum.com
Tu je len jeden príklad.
Ako vidíte, používateľ na začiatku uvádza odvážne tvrdenia o potenciáli metódy.
Mesiac potom vytvorí príspevok s otázkou, pričom zjavne nikdy nerobil acetónový výplach ani nevidel laboratórnu analýzu výsledku.
Ako je to s týmto javom?
Je to tak:
Legit?
Nepochopený?
Dezinformácia?
Propaganda deepstate?
Vládny medový pas na prichytenie užívateľov drog pri nákupe acetónu v železiarstve?
Viac odkazov
Vlákno Acetonewash s množstvom príspevkov:
TEK - Lejunkova technika čistenia kokaínu / umývanie acetónom
Podnikavý jedinec z iného času a dimenzie menom LeJunk prišiel s, ako sa mi zdá, veľmi dôkladným dokumentom/tekom o kokaíne...
drugs-forum.com
Vlákno o extrakcii A/B:
TEK - Čistenie kokaínu prostredníctvom A/B extrakcie pre znalcov
Nasledujúce príspevky sú snom, ktorý sa zdal môjmu priateľovi, nie je to samozrejme reálna skutočnosť. Ak si moderátori myslia, že je to zbytočné, vymažte alebo presuňte:) Taktiež nie som...
drugs-forum.com
Veselé Vianoce y'all