Question *SUGRÉMIA* Tip Jar?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Po mojom nedávnom debakli s poplatkami a naozaj len za veľkú pomoc, ktorú som už dostal, si myslím, že by bolo veľmi pekné mať možnosť kliknúť na políčko na profile osoby a jednoducho poslať tip, mohlo by to vygenerovať dočasnú btc adresu, ako to robí peňaženka?

V konečnom dôsledku by som chcel jednoduchý spôsob, ako jednoducho hodiť pár dolárov na niekoho bez toho, aby museli potvrdiť alebo urobiť čokoľvek. Z hlavy viem napočítať štyroch členov, ktorí sú dlžní nejaké mince.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To bývalo na trhoch superbežné ešte v 20. rokoch. Zdá sa, že sa to stratilo. LE však vystopoval OxyMonster z trhu Dream vďaka banke so sprepitným, ktorú vyplatil. Buďte opatrní so svojimi prostriedkami všetci

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Vždy niečo hlúpe, čo vás dostane

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Veľmi pravdivé, ale aby sme boli spravodliví, sledovanie blokov bolo ešte tak trochu nové. To je problém, ktorý vidím v prípade bitcoinu. Vaša transakcia je navždy zverejnená v bitcoinovom blockchaine

View previous replies…

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Použili ste/navrhli WasabiWallet? to Coinjoins vaše btc a dáva percento na anonymitu vašich prostriedkov, bol som pomocou, že spolu s premiešaním prostriedkov medzi peňaženkami pred nákupmi sa cíti "celkom" bezpečné, ale áno, tam je VŽDY papierová stopa. Otázka sa stáva "ako tvrdo sú ochotní brúsiť pre detaily? Celkovo (ak nemám najhoršie skurvené šťastie) som sa cítil pomerne bezpečne pomocou tejto metódy

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Zatiaľ som ju nepoužil, ale určite ju vyskúšam. Ďakujem za zdieľanie!

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
PS Práve som zistil, že v USA je zakázané/zákonné ho vôbec používať, takže VIETE, že musí byť dobrý ;)

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Môžete ho stále používať, hoci tor?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language