Question Rozliata voda kávový filter s obsahom metamfetamínu. Ako ho extrahovať?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Omylom som vylial vodu na kávový filter, ktorý obsahoval niekoľko g pervitínu. Teraz ten kávový filter vytiahol všetku vodu a pervitín je v kávovom filtri :-D. Aký by bol rýchly a jednoduchý spôsob, ako ho extrahovať z mokrého kávového filtra?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Teda viem, že ho môžete rozpustiť vo väčšom množstve vody a vodu len odparovať, ale ako by potom bola stále všade (alebo v?) kávových filtroch. Existuje niečo, čo môžem použiť na jej oddelenie od kávových filtrov?

schwabbi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
čo ešte chcete urobiť? len na toľko vody, aby sa všetko dostalo von z coffefiltra a voda sa odparila. ak ste už stratili "rozliatu" vodu, stratíte meth

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Nestratil som žiadnu z rozliatych vôd. Teraz som pridal množstvo vody a odstránil filtre. Aká by mala byť maximálna teplota na odparovanie?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Lepšie je to robiť vo vákuu. V opačnom prípade príliš nezahrievajte. Vystavenie vzduchu v páre s teplotou môže pokaziť malú časť vášho výrobku.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
V skutočnosti nemám vákuum. Pridal som príliš veľa vody, pretože som si myslel, že možno dokážem vodu rýchlo odpariť. Doteraz som to mal len na 30 stupňov Celzia, pretože neviem, koľko tepla by bolo v poriadku, ale to je v skutočnosti extrémne pomalé. Myslím, že možno by bolo lepšie niečo ako izopropanol.

Koľko naoh by som potreboval na približne 2 g? Dostal by som s tým všetko?
Mám tu len kyselinu sírovú. aký by bol rýchly spôsob na výrobu síranu?

Dajú sa pri tomto procese očakávať straty? Ak áno, možno ju budem mať len v tekutej forme a budem ju používať takto :-D

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Dobrý deň. v prípade reextrakcie určite dôjde k určitým stratám. V skutočnosti ho môžete vypiť =) Je to najjednoduchší spôsob.