Alebo ako je to s tým povlakom na lieku Advil? Hovno je sladké! YUMMY! Keď som začal fajčiť cigary a zoznámil som sa so všetkými "príchuťami", nenávidel som ich, prečo chcem sladké k svojmu tabaku? Hnus. Raz sa mi stalo, že som si na balíček cigár bez príchute omylom nalial šťavu z hovädzieho lo meinu. Dlhý príbeh, prečo, ale nevšimol som si to a ony sa tak vysušili. Chutili ÚŽASNE a chvíľu mi trvalo, kým som prišiel na to, čo sa stalo. Cigary s mäsovou príchuťou! PREČO TO EŠTE STÁLE NIE JE SAMOZREJMOSŤ??? Vyfajčite si cigaru a povedzte mi, že by nechutila lepšie s "nádychom" slaniny lol. Takže od toho dňa som všetko o príchutiach a zmene UP príchutí vecí.
Úplné odhalenie Meth som ešte neskúsil, ale predpokladám, že je to chuťovo minimálne podobné 4MMC, keďže sú to všetko v podstate chemikálie? Prečo nie odtieň čerešne alebo niečo podobné, ak to nijako neovplyvňuje kvalitu? Nie som (stále) chemik, takže sa k tomu neviem priamo vyjadriť, takže by ma naozaj zaujímalo, či sú príchute podobné cukríkom možné naozaj pri každej z týchto drog...
Predpokladám, že by ste museli vedieť, že to nesmiete fajčiť alebo si to pichať.. To by mohlo byť zlé.. Možno som práve odpovedal na svoju otázku... Aspoň na túto, ešte stále rozmýšľam o cigaretách s príchuťou mäsa...