- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
takže moja otázka, na ktorú dúfam, že dostanem odpoveď, alebo skôr možno niekoľko rôznych vierohodných odpovedí, by znela: užívanie pravdepodobne vysoko čistého metamfetamínu hcl, ktorý je vo forme kryštálov. Tie sa líšia veľkosťou a hmotnosťou a kedysi boli vo forme oveľa väčších a hustejších hornín. mojím želaním je tiež vziať ich a ak je to možné, vrátiť ich do ich predchádzajúcej podoby v oveľa väčších zhlukoch. veľkosť, s ktorou uvažujem pracovať, by bola od 1/4 libry do 1 kilogramu. Nemusím mať nutne túžbu vytvoriť jedno celé monštrum, skôr chcem vytvoriť úlomky vo veľkosti od 7 gramov do približne 1 unce. momentálne nemám chuť pridávať žiadne prísady. ak by však niekto mal nejaké odporúčania, ktoré by mi možno pomohli v mojej túžbe vytvoriť väčšie kryštály podľa veľkosti, ale oveľa dôležitejšie podľa hmotnosti, rád si vypočujem všetky návrhy a pripomienky. Dúfam, že sa mi všetci ozvete. Chcel by som sa formálne ospravedlniť celej platforme za dosť neuvážený príspevok, ktorý bol medzitým odstránený. teším sa na oveľa vhodnejšie a zrelšie interakcie.
Thnx
Thnx
Last edited: