Predaj výrobkov

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ahoj chlapci,
Som trochu nováčik na trhu s drogami, ale viem niečo o chémii,

Mal by som záujem začať variť nejakú drogu, ale neviem, ktorá je najlacnejšia na výrobu a neviem ani bežné pouličné a veľkoobchodné ceny, mohol by mi niekto poradiť?

Ocením všetky druhy informácií
-Lamorak

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Syntéza takmer všetkých typov liekov je lacná, všetko závisí od dostupnosti činidiel. Môžete syntetizovať amfetamín, mefedron alebo kanabinoidy, všetky druhy majú svoj vlastný dopyt. Z akého regiónu pochádzate? A čo môžete syntetizovať? Môžeme vám poskytnúť plnú podporu v súkromných správach, stačí mi napísať.

Last edited by a moderator:

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hľadám niekoho, kto predáva výrobky a je spoľahlivý v oblasti dopravy.

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
😅Myslím, že väčšina ľudí tu hovorí anglicky, odporúčam vám to isté . Ja to robím hahahaha

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Takže moja správa bola odoslaná v španielčine jajaj, kde získam výrobky pre latinskú ameriku?

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Hej, nevedeli by ste náhodou, ako sa vyrába papier na korenie? Potrebujem ich čo najskôr

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Vyrábal som len zmesi na fajčenie a hašiš. Papierik sa robí zrejme rovnakým spôsobom: je potrebné namočiť papierik s vypočítaným množstvom kanabinoidu do rozpúšťadla a vysušiť ho.

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Mohli by ste mi ukázať alebo povedať, že ani neviem, aké chemikálie mám použiť alebo kde ich mám nájsť. Vždy som ich kupoval už vyrobené

godson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Môžem poskytnúť všetky druhy chemických výrobkov a medziproduktov a chemických prístrojov