Looking for a vendor Vyhľadávanie Alpha-PVP ďalších dodávateľov Pyrro v Európe

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Ako je uvedené v názve hľadá sa predajca / chemik / odborník / alebo len osoba, ktorá je schopná poskytnúť skutočný vysokokvalitný alfa-pvp mdpv a-php a-pihp kryštál / prášok.
Bol by ochotný kúpiť množstvo od 5 do 1000 g v závislosti od skúseností s predávajúcim.
Je potrebné, aby zdrojom krajiny, odkiaľ by sa posielal, bola Európa, uprednostňované Poľsko/Slovensko/Czezch atď.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Ak u chcete, mám len 4 mmc, môžem poslať do Poľska z Poľska

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Skutočne oceňujem vašu snahu ponúknuť mi niečo, čo som výslovne neuviedol ani v názve, ani v opise.
ale musím odmietnuť, pretože hľadám látky, ktoré sú uvedené, a nie tie, ktoré nie sú uvedené.
Vďaka myšlienka, dobrý deň.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Syntéza a-PVP je veľmi jednoduchá a všetky činidlá sú k dispozícii. Skúste si ju syntetizovať sami.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Uvedomoval som si to, študoval som všetko, čo súvisí so syntézou substituovaných amfetamínov, organickou chémiou, robil som sám menšie experimenty.
Momentálne nie som v situácii, v ktorej by som si mohol dovoliť kúpiť špecifické laboratórne vybavenie, v ktorom by som pohodlne experimentoval, a tiež ak sa náhodou nepodarí, nemôžem nič premárniť.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
U nepotrebujete žiadne laboratórne vybavenie na výrobu pvp

• Like

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Z technického hľadiska samozrejme nemáte profesionálne vybavenie, ale ako som spomínal vyššie, v skutočnosti sa nesnažím veci ghettosyntetizovať.
Vybavením som myslel jednoducho priestor, predmety, prekurzory a činidlá a všetko ostatné, čo by potreboval niekto, kto ešte nikdy nič nesyntetizoval.
"zatiaľ", ale čoskoro:)

Oscar18

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ale je valerofenón a pyrolidín legálne kúpiť online v miestnych Chemicals suppliers

• Like

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Pokiaľ viem, väčšina predajcov prestala vyrábať A-PVP, pretože má veľmi zlú mienku v televízii a ak vás zatknú ako predajcu PVP, bude sa s vami zaobchádzať veľmi zle (veľký trest na súde za to, že ste z ľudí urobili zombie)
Väčšina predajcov má svoj okruh predajcov a kašlú na to, aby boli na očiach LE. Viem, že väčšina ľudí to predáva IRL

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Ďakujem za užitočné informácie, čoskoro sa s vami spojím.

• Like

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Prečo nevyskúšate KU kryštál zo skladu v USA?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
KU kryštál sa zdá byť prirovnaný najprv k Eutylonu, ktorý sa mi nepáči, je slabý, predáva sa zle.
EditKopia mojej teraz potrebnej ako osvieženie aktualizácie; moja odpoveď v podobnom vlákne o mojich obľúbených drogériách:
"Existujú dvaja poľskí predajcovia s APVP dobrej kvality a hg kg ceny. Zdá sa, že veľa čínskych firiem (prevládajú podvodníci) predáva najlacnejšie penalizované apvp aphp mdpv 4mmc mdma atď. Čím viac apxp stojí - tým je väčšia šanca, že ho dostanete, usudzujem podľa logiky a prečítaných skúseností (ak je príliš lacné, aby to bola pravda). Musíte sa opýtať spoločnosti viac. Začnite s vyhľadávaním CAS 4MMC Hcl na guidechem. Stále sa snažím, aby som to správne pochopil..."

Ricardo10

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇴
Reaction score
13
Môžete mi dať kontakt na spoločnosti v Číne, aby som zistil, aké sú ceny?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Mám problémy s mojimi potrebnými partnermi feťákmi pre nastavenie predaja (no sú to idioti) a doteraz sme boli dosť porcelánoví podvodníci, ale dúfam, že tento balík bude správny, takže budem šéfom dovozcu. Ale tento tajný predajca nebudem najprv vystaviť, musím byť dule kompenzované a zarobiť svoje straty a môj partner nemám rád ma hippie prezradiť túto jedinečnú výhodu. Keď to dostaneme, tak len počkajte na to🥱