Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Skopolamín

hkjewhfkjw3232

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravujeme všetkých účastníkov fóra! Hľadám ľudí, ktorí rozumejú účinkom skopolamínu, jeho pôsobeniu na mozog a podobne. Sú tu kompetentní ľudia alebo predajcovia?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,414
Deals
1
Sú tu kompetentní ľudia, čo presne znamená, že tu nie sú žiadni predavači. Skopolamín nie je dobrá rekreačná droga. Niekto by mohol namietať, že hovoriť o ňom je analogické ako hovoriť o jede, ktorý je zakázaný. Nehovorím, že je to zakázané, len hovorím, že je to jed. O čo ide?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
453
pozrite si tento článok na psychonautwiki... na vašom mieste by som to nerobil. kedysi som sa zahrával s daturou a nie je to zábava. delirantné látky vo všeobecnosti nie sú zábavné a nesú so sebou dosť vysoké riziko psychózy. viem, že ide o inú drogu, ale počul som hororové príbehy o benadryle. ja rlly nedôverujem žiadnym anticholinergným drogám (aspoň na rekreačné použitie). ak trváte na tom, aby ste si nejakú zaobstarali, jednoducho si vypestujte/najdite nejakú daturu alebo nájdite v lekárni tabletky proti nevoľnosti. myslím, že majú aj náplasti, ale tie by som rekreačne nepoužíval.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,414
Deals
1
Jimsonova burina je tu všade naokolo. Rozmýšľal som a rozmýšľal, ako by som ju mohol premeniť na niečo užitočné, ale nikdy som to nevidel urobiť. Mohli by ste ju štiepiť, až by ste mali len tropán, a veľa stimulačnej látky má tropánovú moţnosť, ale tropán ku kokaínu....to je ťaţké, ak sa pozriete na analógy kokaínu, sú tam tony tropánov, ale nezačínajú od propánu. Tropanón alebo 3-cmt ( karbometoxy tropinón) alebo kokaín sú východiskovým prekurzorom pre väčšinu

BlueDex

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Scopolomín je burundanga. Vymýva vám mozog. Protilátka je arekolín alebo hydrobromid arekolínu a arekolín sa nachádza v betelovom orechu a aktivovaných receptoroch muškátov. Arekolín je nootropikum.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,414
Deals
1
Did you fact check that? Aricoline is a muscarinic acetylcoline agonist and a euphoriant and it the source of the original invention of the drug Paxil via a 1 pot grignard reaction.ts also listed as a stimula.nt and it's a phenylethylamine and a ketone. It's not currently scheduled, so You should inport some. It's the source of several drugs, often through simple reactions.

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
U môžete s ním vyrábať sneh

Torsurfer

Don't buy from me
New Member
Language