Question Represia práškového kokaínu

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vie niekto, ako potlačiť práškový kokaín a mať stále rybiu šupinu? Skúšal som ho potlačiť a vyzerá matne bez lesku. Takisto som do výrobku NEPODÁVALA žiadne rezné látky. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Musíte použiť lis na hydrolytické ložiská a riadnu štvorcovú škatuľu z oceľového plechu s hrúbkou 20 mm s kompresným vekom s vaším logom alebo pečiatkou podľa vášho výberu...
Plastový obal a mäsiarsky papier, aby sa nelepil na kov a nechodil všade.

Najlepšou metódou na dodanie lesku je použitie (kyseliny boritej) alebo (micca prášku), ktorý je dobrým brúsičom na dodanie lesku a efektu rybích šupín

Najlepší pomer, ktorý som našiel, je
● Čistá perla 90 % 1 kg nebrúsená
●220g boritých
●30g mic prášok {Pearl white}
●50g lidokaínu
●200g kreatínu

Tiež pre trochu viac kopu môže použiť amfetamín pre trochu viac náhlenia, ale záleží na vás, čo chcete a vaši ľudia konzumovať...

Ak chcete dať vôňu nafty alebo laku na nechty, môžete nastriekať malé množstvo v zmesi s fľašou s rozprašovačom, ale len 1-3 postreky pre túto vôňu, ktorú spotrebitelia milujú!

Dúfam, že to bolo užitočné

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Dobrý deň, skúsili ste si pričuchnúť ku kyseline boritej? Zapáčila sa vám?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton všetci v Austrálii ho používajú na rezanie tam C tu je najlepšie rezanie ísť okolo atm nepáli, ale pri umývaní späť rozpúšťa.

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Ahoj bratia.
Máš u fotku. ako vyzerá kombinácia po vylisovaní?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Neodporúčame robiť žiadne škrty a predávať/používať nečistý produkt podľa politiky BB Forum Harm reduction.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Čo však s ultrasilnými liekmi? Napríklad etazény alebo kanabinoidy

Nebolo by lepšie ich vlastne odrezať bezpečnou a neaktívnou látkou? Väčšina feťákov je príliš hlúpa na to, aby bezpečne používala tak silné látky (bol som jedným z nich, takže viem)

(Neposmievam sa, dúfam, že to tak nevyznelo, legitímna otázka)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Prepáčte, že sa miešam... pochopte 1 vec. chcete si strihnúť, aby ste zarobili viac peňazí. prečo si nepýtate lepšiu cenu? naschvál len v mene svojej peňaženky vystavujete riziko pre všetky druhy nebezpečenstva pre niekoho, kto sa rozhodol nechať vás niečo zarobiť... pozrite,, na to neexistujú žiadne písané zákony... počítajte s tým, že jedného dňa bude niekto múdrejší a ak budete mať smolu, tento človek sa stane duševne chorým z vášho elixíru a odtrhne vám hlavu a naserie sa vám do krku

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
V prípade veľmi silných látok sa oplatí použiť plnidlá vo forme tabliet. Kanabinoidy sú vo všeobecnosti odlišnou témou. Hovoril som o drogách ako kokaín, metamfetamín, amfetamín atď. ktoré vás nemôžu poslať na jednotku intenzívnej starostlivosti alebo do rakvy z desiatich mg.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Pozri, keby si mi to dal a ja by som zistil... wtf potrebuješ časť prírodného zákona... kyselina boritá a hovno...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Je hlúpe, že si všetci myslíte, že jediný spôsob, ako urobiť mixovaný kokaín lesklým, je použiť kyselinu boritú.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Nebuďte chamtiví chlapci. Dajte ľuďom dobrú výbavu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Kyselina boritá sa vzhľadu kokaínu veľmi nepribližuje. Tento chlapík práve vzal 90 % kokaín a premenil ho na 54 % materiál zo zľavového koša. Celá hmotnosť, ktorú pridal (500 g), je teraz pre orgány činné v trestnom konaní kokaín, ak vás chytia Mali ste 1 kg kokaínu a teraz máte 1,5 kg. Ak by ste si za rezaný materiál pýtali 75 USD/g a za 90 % 100 USD, väčšina ľudí by zaplatila peniaze navyše. Držali ste menšiu váhu, nestrácali ste čas ani peniaze na jej zmanipulovanie. Celá táto myšlienka je chybná logika. Ak ste s tým naozaj nič nerobili a len dúfate, že to dáte dokopy, navrhujem, aby ste to dali do niečoho malého, pridávali vodu po kvapkách, kým to nebude BÁRNE VLAŽNÉ. Pravdepodobne 2 kvapky (1/10 ml) na gram a ohrievajte v mikrovlnnej rúre 1 SEKUNDU. Tým sa vyrovnajú polárne molekuly kokaínu. Ak ste do toho niečo dali, musíte to pufrovať ( kyselinou), pretože ste zhodili pH. Ak sa opýtate, rozvediem svoje zdôvodnenie.