Question Prekurzory pre prekurzory *mefredron*?

awesomesteaks

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň všetkým, čítal som tento príspevok
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-mephedrone-in-nmp-large-scale.231/#post-6186
je nejaký návod alebo nápad, ako vyrobiť prekurzory prekurzorov mefredónu?

2-bróm-4-metylpropiofenón (BK4)
n-metyl-2-pyrolidón (NMP)
Metyl amín 40% aq.soln

plánujem použiť 1/10 alebo možno 0,5/10 všetkých činidiel na testovanie tohto receptu, aby som ho otestoval.

akákoľvek rada? ďakujem.

Reaction score
314
Last edited:

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

"4-metylpropiofenón a metylamín si môžete zaobstarať sami, ale väčšinou ho kupujte." Veľmi užitočný príspevok, myslel som si, že metylamín je dosť sledovaný prekurzor, môžete si ho jednoducho kúpiť? Myslíte konkrétne v malých množstvách?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Výroba metylamínu je šialene jednoduchá. Na youtube pri vyhľadávaní "metylamín" nenájdete video s týmto postupom, ale sú tam. Tu je choireboy NileRed, ktorý robí trimetylamín, čo je v podstate rovnaký postup. Vo videu dokonca uvádza návod na výrobu metylamínu:
.

Alebo si ho môžete jednoducho kúpiť. Pozrite sa na predajcu "Contantinolus" v časti "Zoznamy" tohto fóra.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
lepšie je použiť 2 bróm 4 metylénpropiofenón metylénchlorid metylamín 40 % a rozmiešať ho v sklenenej fľaši džúsu alebo vodky

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Lepšie je použiť 2 bromo 4 metylpropiofenón metylénchlorid metylamín 40% a zmiešať v sklenenej fľaši džúsu alebo vodky