Looking for a vendor Poľský nitroetán/nitrometán

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Takže iv teraz počul od niekoľkých ľudí, že získavajú naozaj lacné chemikálie z Poľska.
Bol som ochotný zaplatiť za fľašu chémie s posledným chlapíkom, s ktorým som sa rozprával, a potom mi poslal polovicu, ale potom zmĺkol....
Iv tiež bolo povedané od niekoho iného, že Poľsko robí lacné chemikálie.
Konkrétne hľadám nitroetán alebo nitrometán - nájdem len 25l sudy a ako domáci chemik si nemôžem dovoliť, ani nechcem toľko!
Bolo by dobré, ak je to možné, po litri od každého a tiež len nejaké základné látky - čistý alebo dokonca azeotropný H2SO4.
Ak sa na to nesmiem pýtať alebo by to mohlo byť na lepšom mieste, prosím, neváhajte.
odkiaľ ľudia získavajú chémie v malých množstvách pre niekoho, kto si vyrába osobné množstvo psychedelík na podporu svojho duševného zdravia. Som v Spojenom kráľovstve
ďakujem!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol nepríjemné, že? Krátko na to, aby som si urobil výlet do Poľska alebo kúpil 25 l z Číny, som v koncoch...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Môžete ľahko nájsť poľský niteroetán, ktorý je lacný, alebo taliansky, ktorý je drahý, oba sú ľahko nájditeľné na Google

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometán môžete ľahko získať na stránke organicchemistrypoland.pl - Žiadne otázky, ale problémom môže byť britská colnica, neviem, ako kreatívne sa v týchto prípadoch zachová.
A pokiaľ ide o nitroetán... Nepoznám zákony v UK, ale v EÚ je to normálne legálne činidlo. Dá sa zohnať nejaký lacný na brumer.com alebo v menšom množstve v S3 chemicals v Nemecku.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Aby sme boli spravodliví, je celkom ľahké poslať do Spojeného kráľovstva hovadiny. Takto som doteraz dostal VŠETKY svoje reagencie a rozpúšťadlá. Táto webová stránka zmenila môj svet...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroetán - nitrochémia je jasný predajca so skvelou spätnou väzbou

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
to tu lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Čo máte na mysli? Existuje v krajine nitro? Áno, existuje, ak buď pracujete v registrovanom podniku, ALEBO máte odkaz - čo je to, na čo sa pýtam okolo! Bože, ľudia sú pre mňa MNOHEM ťažší ako chemikálie. Ospravedlňujem sa, ak budem znieť ako kokot, ktorý sa v tom babre, ale každý musí niekde začať, kým môže zverejňovať samoľúbe odpovede, ako ste vy!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ach áno, v skutočnosti som sa pozrel na nitrochemis - len som stratil odkaz! Veľmi si to vážim! Viem, že je v sekcii odkazov, ale musel som ho prehliadnuť, keď som sa pozeral druhý a tretí raz - pamätám si, že som na tejto stránke videl P2NP.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis nechce dodať nitroetán do mojej krajiny... aké nepríjemné. S týmito látkami sa mi to stáva často - hádam nemôžu ísť na nákladné lietadlo...
Hádam by som si mohol kúpiť nejaké P2NP, ale o to mi vlastne ani nešlo...
Zdá sa, že každý "zdroj", na ktorý narazím, neposiela do Veľkej Británie.
Akvizícia chemikálií je čoraz ťažšia ako samotné chemické rxn, ktoré robím.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
V skutočnosti som našiel skvelý produkt, ktorý sa predáva v Spojenom kráľovstve a nie je pre mňa ani nezvyčajným produktom na objednávku. Som študent umenia a existuje akrylové lepidlo, ktoré sa vyrába z DCM a nitroetánu. Práve prišlo a očakával som metanol, aby som mohol pokračovať v syntézach DMT/DET, ale nie....lol
považujem za užitočné mať rozpracovaných viacero projektov naraz, keď robíte tieto veci, už len z hľadiska získavania chemikálií - asi by som nepracoval na dvoch projektoch naraz, to je šialenstvo, ale áno, akvizičná fáza, na ktorú som v dnešnej dobe vždy v strehu!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ospravedlňujem sa kráľovstvu, úprimne. To bolo mimo poriadku, keď som to povedal. Tvoja odpoveď ma len zmiatla a momentálne robím benzo detox. Veľmi svižné - naozaj sa ospravedlňujem za takúto arogantnú odpoveď...