K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Jun 22, 2024 #1 Môže mi niekto pomôcť? Anhydrid kyseliny octovej sa ťažko získava a najjednoduchší spôsob jeho výroby je príliš znečistený chloridmi síry.
Môže mi niekto pomôcť? Anhydrid kyseliny octovej sa ťažko získava a najjednoduchší spôsob jeho výroby je príliš znečistený chloridmi síry.
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 383 Points 63 30 Jun #2 "Octan olovnatý určite funguje a som presvedčený, že octan vápenatý/fenylacetát je rovnako účinný. Soli železa údajne fungujú pri syntéze ketónov zo zmiešaných karboxylových kyselín. Ale skutočná odpoveď znie: (z tohto príspevku na reddite) užitočné vespiary diskusia, ak ur záujem ^_^ Upvote 0 Downvote
"Octan olovnatý určite funguje a som presvedčený, že octan vápenatý/fenylacetát je rovnako účinný. Soli železa údajne fungujú pri syntéze ketónov zo zmiešaných karboxylových kyselín. Ale skutočná odpoveď znie: (z tohto príspevku na reddite) užitočné vespiary diskusia, ak ur záujem ^_^