• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Buy [OT] Konkrétne výpisy z nemeckej banky alebo dôverné informácie

Conduct any deals through escrow or you will lose money!

opdeu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Potrebujem úplnú históriu transakcií a výpis z bankového účtu za minulý rok pre dva konkrétne bankové účty v Deutsche Bank, pre ktoré by som poskytol IBAN.

Konkrétne by sa obchod považoval za uskutočnený, ak by som dostal nasledujúce dokumenty pre dva uvedené IBAN:
- Úplnú históriu transakcií (od založenia účtu po súčasnosť)
- výpis z bankového účtu za minulý rok

Potrebujem skutočné transakcie, nie sfalšovaný výpis.

Nepovinné: Zaplatím príplatok, ak mi budete môcť poskytnúť všetky účty Deutsche Bank (len IBAN) spojené s rovnakými majiteľmi týchto dvoch IBAN.

Na overenie vašej schopnosti získať prístup do banky budete musieť poskytnúť niektoré informácie, ktoré som schopný overiť:
- Meno majiteľa oboch bankových účtov (ak meno nie je uvedené, nie je možné sa dohodnúť).
- Môžem overiť niektoré minulé transakcie, aby som mohol potvrdiť, že úloha bola vykonaná správne. Ďalšie podrobnosti vám poviem, ak prácu prijmete.

Kontaktujte ma s vašou cenou, ak to môžete urobiť. Escrow môže byť použitý.