Miner21....... mi, prosím, povedzte viac o tom, čo máte na mysli pod pojmom "PGP". O akých ďalších možnostiach je možné diskutovať. Niekoľkokrát som si nechal poslať lieky domov poštou, pretože som nevedel, čo iné mám robiť. Nedávno som poslal drogy poštou do domu kamaráta. V mojej oblasti sveta neexistujú žiadne mŕtve schránky, o ktorých by som vedel. Len som čítal o tom, že niekto poslal zásielku do prázdneho domu, ale potom balík nebol doručený a v podstate sa stratil. Takže nejaké riziko tu je. Samozrejme, riziko mi nevadí, myslím tým, že sa tu pohybuje veľa pošty. Len ma zaujíma, či som neprehliadol nejaké zjavné riešenie. Ako VPN pre OpSec je jednoduché, stačí to urobiť. Tor je jednoduchý, jednoducho to urobte. BTC je jednoduché, stačí to urobiť. Anonymný neregistrovaný email je jednoduchý, stačí to urobiť. Monero je trochu ťažšie, ale stojí to za to, stačí to urobiť. Prejsť to všetko a potom to pošlem kamarátovi domov a som jeden stupeň od zatknutia. Je to hlavné slabé miesto môjho plánu. Aké máme nápady?