Question Objednávanie dávkových reaktorov online

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Plánujem zakúpiť 100-litrový vsádzkový reaktor online.

Na internete som v prehliadači tor hľadal webové stránky ponúkajúce vsádzkové reaktory a našlo sa veľa reaktorov s účelom vhodným pre nás. Zvyčajne sú uvedené na čínskych veľkoobchodných webových stránkach.

Prečítal som si niekoľko ďalších príspevkov na tomto fóre podobných tejto záležitosti a dozvedel som sa nasledovné:

Objednajte si reaktor na nehnuteľnosť v odľahlej oblasti, ktorá je ďaleko od nehnuteľnosti, na ktorej budete vykonávať syntézu. Skenujte nádobu, či sa v nej nenachádzajú sledovacie zariadenia. V tejto odľahlej oblasti budem mať rozmiestnených aj členov svojho tímu (vybrali sme miesto uprostred vidieka, kde doslova nikto nie je), takže ak sa v oblasti nachádzajú nejakí príslušníci orgánov činných v trestnom konaní, ktorí vykonávajú sledovanie, keď budeme s týmto produktom manipulovať a presúvať ho na miesto syntézy, všimneme si to. Sami tiež vlastníme dron, takže môžeme mať prehľad o celej oblasti z vtáčej perspektívy, aby sme sa uistili, že nás nikto nesleduje.

Sú tieto čínske reaktory dobré?

Je náš opsec dostatočne dobrý na bezpečnú manipuláciu s reaktorom v Európe? (Presnejšie v Nemecku)

Je legálne vlastniť takéto reaktory bezdôvodne?

Ďakujem všetkým láskavým jedincom, ktorí nás v tomto usmernia.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Kedysi sme sa s Američanmi a ich pohraničnými silami hrali na mačku a myš, keď sme sa snažili dostať lisovacie stroje v počte cez jeden prístav. Teraz je táto hra nekonečne ťažšia vzhľadom na technologický pokrok a na to, že celá EÚ má v piči piesok na reaktoroch. Ak máte peniaze, spriateľte sa s firmou, ktorá prijíma zákazky na fúkanie skla, pomaly sa dopracujte buď osobne (túto cestu by som si vybral) alebo online (viac sketchy, lebo môžu len preposlať požiadavku na fbi a vy deň po tom driete a kašlete) k tomu, aby vám reaktor vyrobili.

Takisto si viem predstaviť, že si si o reaktore prečítal v príspevku na tomto fóre, videl si nejaké fotky, možno aukciu na jeden, ale ak čakáš, že ti ho niekto predá... kurva, zisti si, čo to vlastne reaktor je, ako sa na ňom vykonáva údržba, ktoré súčiastky sa najrýchlejšie opotrebovávajú, aké máš kvôli nemu obmedzenia a čo ti umožňuje, aké špecifikácie chceš pre svoj synťák (takéto veľké reaktory sa väčšinou objednávajú pre jeden konkrétny synťák a majú pridané vlastné veci), predajca bude očakávať, že toto všetko budeš vedieť. V okamihu, keď sa opýtate na niečo také hlúpe, ako je spôsob pripojenia vody k reaktoru, môžete si byť sakra istí, že vás nahlási alebo sa vás pokúsi využiť.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Stačí si ju kúpiť. Ak ste paranoidní, vezmite ju do ruky a skontrolujte, či v nej nie je GPS. Moji ľudia si objednali reaktory z Číny a prišli. Ale nekontrolovali, či majú GPS.
Taktiež si ho vyzdvihnite autom, ktoré sa nedá vystopovať k vám, a pri objednávke použite nové telefónne číslo na komunikáciu s kuriérom, ktorý vám ho privezie.
Najlepšie je objednať si ho na nejakej náhodnej ulici a počkať tam v deň, keď ho pôjdu doručiť.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Úspešne ste si objednali vsádzkový reaktor? dávate rady z prvej ruky?

Vo veľkých mestách je jedno, aké auto používate. Policajti zo špeciálneho oddelenia budú pridelení k vášmu prípadu a môžu vás sledovať pouličnou kamerou vo veľkých metropolách alebo vás sledovať pomocou tajných vozidiel. Tieto oddelenia na boj proti obchodovaniu s drogami sú vyškolené v sledovaní svojho cieľa vo viacerých vozidlách (jedno ustúpi, druhé sa pripojí, aby vás sledovalo), teraz používajú drony a v dávkovom reaktore je nekonečne veľa miest, kde sa dá ukryť niečo také malé ako vysielač gps (napríklad vyvŕtať časť teflónu a strčiť ho tam alebo do oceľového rámu, je to menšie ako batéria AAA). Čím bližšie k hranici s Mexikom, tým sofistikovanejšia a pravdepodobnejšia je spolupráca s DEA od samého začiatku, keďže sledujú ciele kartelov.

Objednávanie strojov nie je také jednoduché ako ich vyzdvihnúť, rozobrať a prepraviť na bezpečné miesto. Operácie sledovania sa za posledných pár rokov exponenciálne zdokonalili. Ak ste takí odvážni, tak sa na to vykašlite, kúpte si reaktor a zistíte to sami.

IMO jediná možnosť, ktorá by mala zmysel, je založiť si účet u spoločnosti, ktorá ho dokáže vyrobiť, a po nejakom čase zadať objednávku s dobrou zámienkou, prečo ho potrebujete, alebo mať obchodnú frontu, v ktorej by ste použili dávkový reaktor, aby ste ho mohli kúpiť priamo a po nejakom čase ho presunúť z miesta dodania.

Ak máte legálnu obchodnú frontu, je to také jednoduché, ako kúpiť stroj priamo a po nejakom čase ho presunúť a odpísať zo zásob ako totálnu stratu (spadol naň klavír, rozbil sa, nedá sa obnoviť). Je to najjednoduchší a najmenej komplikovaný spôsob.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
tiež LOL @ "objednajte si to na nejakú náhodnú ulicu". Áno, nádoba na chemické reakcie objednaná na opustenú ulicu úplne nevzbudí žiadne podozrenie. To isté platí aj o "novom aute a novom telefónnom čísle", pretože to bude mať význam, keď vás zastaví polícia, keď budete nakladať dávkový reaktor na svoj pickup, a požiada vás o občiansky preukaz. Nové telefónne číslo ich úplne vyvedie z miery!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Ako povedal @Loki12, "objednať to na nejakú náhodnú ulicu" rozhodne nie je dobrý nápad. Naším plánom je objednať to na "miesto uprostred vidieka, kde nikto nie je", pretože jeden z našich korešpondentov tam má nehnuteľnosť. Nejde o opustenú ulicu, ktorá by vzbudzovala akékoľvek podozrenie.

Ak sa uskutoční tajná operácia, okamžite si to všimneme, pretože sa to stane na vidieku, kde naozaj nikto nie je. Preto sa váš opis rizika o tom, že nás budú sledovať prostredníctvom kamerového systému uprostred mesta, rozplynul. Tiež sme povedali, že sami máme dron, takže budeme môcť vidieť každé vozidlo, ktoré sa v oblasti nachádza, a všetko, čo sa v oblasti deje. Ak je niekto pripravený nás sledovať, všimneme si to.

Podľa môjho názoru je to najbezpečnejší spôsob, ako objednať reaktor. Opravte ma, ak sa mýlim, ale jediné zlepšenie, ktoré ma zatiaľ napadá, je kúpiť ďalší dron a nechať ho kontrolovať oblohu pre policajný dron, zatiaľ čo druhý dron má pohľad na celú oblasť z vtáčej perspektívy.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Potrebujete najmä sklenený reaktor? Ste z Nemecka, kúpil som veľa oceľových nádob od "kleinanzeigen" a nechal som si ich upraviť od svojho oceliara/zvárača, takto nie ste obmedzený objemom 100/200 l ako pri sklenených reaktoroch.