Question Olejový amfetamín po syntéze

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Úspešne som vykryštalizoval trochu amfetamínu, ale keď sa dotknem kryštálov rukami, cítim, že ich pokrýva vrstva oleja. Ako ho môžem úplne vysušiť?

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Pri ďalšom čítaní na fóre som narazil na tento článok od G. Pattona pre purifikáciu MDMA/Ecstacy. Ak sa niekto stretáva s podobnými problémami, toto je odpoveď.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Túto metódu nemôžete použiť pre amfetamín. Máte amfetamín alebo metamfetamín?

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Dobrý deň, pripravujem sa na varenie amf, a ak by ste chceli, chcela by som vedieť viac o tom, ako ste to robili, pretože u mňa je tento mastný amf, o ktorom hovoríte, naozaj veľmi obľúbený u väčšiny zákazníkov, ktorých mám, napriek tomu väčšina výrobku, ktorý nájdem, nie je mastný, je skutočný vlhký kvôli procesu rezania.

Vždy som počul, že čistý amfetamín je mastný a nie vlhký, a tiež kryštál namiesto bieleho prachu alebo úplne zmiešanej pasty, napriek tomu som videl tento druh výrobku len od niekoľkých predajcov na darknete.
Takisto, ak je to pre vás možné, podeľte sa, prosím, o informácie o vôni, chuti pri čuchaní a o koľko ste sušením schudli, aby som bol schopný lepšie rozpoznať konečný výsledok, keď to skúsim urobiť sám.

Ďakujem veľmi pekne.

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dostal som ho pri pokuse o čistenie pervitínu prostredníctvom AB extrakcie, domnievam sa, že proces nebol vykonaný proporčne správne a bol to chybný krok, takže presne neviem, ako som prišiel aj na mastnú štruktúru. Podľa toho, čo spomínal G. Patton na fóre, by Pure amph mal byť suchý, biely kryštál bez zápachu namiesto olejovitých, ktoré tu mám.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Dobrý deň,

obaja sa mýlite, amfetamín by nemal byť mastný, ak je, znamená to, že je znečistený z reakčnej masy a nie je vyčistený.

Skutočný amfetamín je taký, ako uvádza G. Patton, bezfarebný, bez zápachu, biely.

Ak je vlhký/vlhký, nemal by byť z reakcie, ale z umývania acetónom/IPA, ale to je veľmi odlišné od zápachu.

S pozdravom

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Všimol som si to, keď som začal skúmať viac o tomto lieku, pretože nikto ho nepopisoval ako olejovitú štruktúru alebo pastu, všetky bežné zdroje jasne uvádzajú, že ide o soľ, a ako by ľudia mali vedieť, väčšina solí v prírode býva vo forme kryštálov.

Snažil som sa to vysvetliť mnohým dílerom a kostymérom, ktorých poznám, ale díleri túto fámu udržiavajú, pretože keď ju kupujú, takmer vždy je to navlhčená pasta vyrobená ktovie z čoho a ich poskytovateľ ju odmieta predávať suchú, rovnako ako to robia díleri pouličným kostymérom, aby sa vyhli finančným stratám spôsobeným procesom sušenia.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Dobrý deň, je to nezmysel. Čistý amfetamín je absolútne biely prášok a absolútne suchý. Akékoľvek iné formy sú znečisteným produktom alebo sú pripravené nesprávne. Prosím, prečítajte si môj príspevok o amfetamíne, aby ste avidovali takéto fámy a špekulácie Amfetamínové soli

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Áno, súhlasím s vami, pokiaľ ide o falošné správy, ktoré bežia u nás. Je toľko mladých ľudí, ktorí kupujú všetko, čo príde mokré, ešte predtým, ako sú ochotní vyskúšať produkt, ktorý kupujem a ktorý vždy laboratórne testujem, keď príde, a je vždy 60-70 % čistý, ako sa inzeruje.

Dám vám vedieť, že ich viera v to je taká silná, že 2 z týchto bežných užívateľov "mokrého amfetamínu, pretože je lepší" urobili skúšku s mojím nedotknutým produktom, pretože to tiež používam na dlhé noci štúdia a online výskumy a jeden z nich stále hovorí, že na ňom nefunguje, keď jeho čeľusť tancovala ako Patryck Swysse na "Dirty dancing".

Nahral som ho a ukázal o niekoľko dní neskôr, ale stále kupuje ten istý produkt.

Podarilo sa mi udržať bdelosť 5 dní len s 3'5 gr tej istej dávky, ktorú so mnou testovali.