Looking for a vendor Potrebujete partnera

Werner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj, hľadám partnera, ktorý by začal vyrábať kvapky smrti, ak je tu niekto, kto má záujem o toto vlákno, ďakujem za pozornosť.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
ak hľadáte partnera (v latinskej amerike), mali by ste si pozrieť niektoré komunity v sekcii skupiny na ľavej strane. sú tam skupiny z brazílie, venrnzuely, argentíny atď. tam budete mať väčšiu šancu nájsť skutočného partnera.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Áno, dôležitá je krajina, v ktorej plánujete takto predávať lieky. Vo všeobecnosti bude zaujímavé sledovať skúsenosti so zavádzaním tohto spôsobu distribúcie

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Najskôr, čo sú to kvapky smrti? Po druhé, pán Heisenberg, odkazujem vás na vaše memorandum o značkových partneroch, ktorí majú pomôcť zlepšiť kvalitu látok predávaných vo svete. O to mi ide, zašiel som do extrémov, ktoré prinútili mojich partnerov prehodnotiť naše partnerstvo, pretože sa snažím znížiť pravdepodobnosť, že niekto bude mať problém s naším výrobkom. teraz nakoniec kúpim výrobok, ktorý predám svojim zákazníkom, ale snažil som sa vyhnúť tomu, aby som dostal niečo, čo je horšej kvality. Nebolo by dobré, keby ste svoj projekt prijali ako spôsob, ako zabezpečiť, aby všetky ľudí dostali najlepší možný produkt a zároveň zarobiť finančné prostriedky, ktoré to robia, že kto vie, čo môže projekt dosiahnuť.